Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Да не игравме со Лацио во Среда, ќе влезевме со сите сили... Вака по се изгледа ќе мора Алегри да калкулира. Овој натпревар корне на Х
Не бе ќе тепа Рома.. Па следно коло на домашен терен ја прославуваме титулата..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Конте - King of England

Честитки

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.771
Конте, Карера, Зидан, Алегри унодинои... Си газат :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Го купивме Бенатиа, потпиша 3 годишен договор.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тапа сте.. Вечерва освојуваме титула никој не пишува..

S

Samurai_Sk

Гостин
Не дека даде гол, но секогаш викам дека на Лемина треба да и се даде повеќе шанса детото има голем потенцијал, Алегри тука греши, не работи со него и не и дава подршка како што беше случајот со Погба, знам дека Лемина не е тип играч како Погба не морат експертите одма да се јават

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.771
Е ај да плачеме сега...

S

Samurai_Sk

Гостин
Сам Алегри си игра со судбината, место да се обиде да победи денеска он мисли дека има галактико тим, премногу ја потцени Рома. Мразам сега што последните 2 натпревари се под притисок, притисок носи само незгоди особено со екипа како Кротоне маме им ебам последните 8 натпревари не знаат за пораз

Последно уредено од модератор:
Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
Алегри е најголемо говедо кое постои сега ке го видам со кротоне како ке поминат нозе ке им искршат башка со притисок ке играат и со нив и со лацио никогаш не сум го можел како тренер крајно несериозен пристап нити со торино нити со рома

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Sea Alergii ne ni chine, a? Ah be sho ste vie ah ah...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Глеј таму куп со Лацио (да освојат) и убаво да изиграат финале ЛШ (па макар и да не победат).

Серија А...
Голем адебајор.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.771
Изгубивме што изгубивме, али ќе мора убаво и сочно да му ја опцујам ќерката негова.

ШТО КУР ГИ ВНАСАШ НАЈДОБРИТЕ ИГРАЧИ КОГА Е ВЕЌЕ ИЗГУБЕН НАТПРЕВАРОТ?

Пу ти ебам тоа што ти мрда низ куќата, а личи на тебе у суратот....:mad:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
:pos::pos::pos: Сега Алегри не чини ауу која трагикомедија е темава :icon_lol:

S

Samurai_Sk

Гостин
Јас лично не викам Алегри дека е лош, за мене лично е подобар од Конте , но типот знае да прави вакви пропусти како вчера што скапо може да ни чини или како со натпреварот со Баерн лани, пример Конте ова не би направил сигурен сум, што кур сега наместо вчера да се потрудивме малку и на реми да отидовме и се да беше готово, овој игра со Бенатиа кој цела сезона не игра стартер и се гледа дека е надвор од форма со бекови Лихштањер и Азамоа средина Стураро кој не знае што прави освен да трча како коњ, веќе видовме милион пати дека со резерви тимот не функционира, а овој баш со Рома и тоа на гости гледа да прави изненадување со таков тим?!?!?! што и беше филмот објаснете вие што слепо го подржувате Алегри. Немаше вајдла да им паднат јајцата на Дибала, Маркизио, Келини, Сандро, Барзали, Дани Алвеш ако игра натпревар плус вчера од старт

Последно уредено од модератор:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
5.603
Како Тошо од К-15 сте, мала криза и одма се јадат гомна

Kajgana Shop

На врв Bottom