DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.841
- Поени од реакции
- 17.789
Потписот мој > Сликата од Елкан (тој е така?)
Потписот мој > Сликата од Елкан (тој е така?)
Не е ЕлканПотписот мој > Сликата од Елкан (тој е така?)
А Тутоспорт (кој пак ќе нагласам последните 2 години секој трансфер го погоди и најави прв од Игуаин, Пјанич до Погба во Манчестер и Видал во Баерн) вели дека притискаме со сите сили за Наинголан.Не е Елкан[DOUBLEPOST=1494972069][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 170995
Ајде Павеле, носи го детето љубим ти ќерку...
Инаку денес имаше бројни шпекулации дека интезивно одат преговорите меѓу Јуве и Баерн за Ренато Санчез. Играчот дал соогласност за трансфер во Торино, а клубовите ги договараат деталите колку би чинел трансферот
Значи Санчез, ДеШиљо и се надевам Шик се веќе капарисани за летово![]()
И кога ќе видам како си играме со глупи клаузули крв ми капе, Мората да има Реал право да го врати, еве Бентанкур 50% од наредна продажба да земе Бока, абе бог да чува. Ако се покаже малиов и вреди рецимо 60 мил, по 30милки со Бока делиме а кај нас се усовршил. Фак лоџик
Е тоа сигурно првиот договор,он сигурно ќе препотпише за 2 - 3 год и тогаш нема да ја има клаузулатаИ кога ќе видам како си играме со глупи клаузули крв ми капе, Мората да има Реал право да го врати, еве Бентанкур 50% од наредна продажба да земе Бока, абе бог да чува. Ако се покаже малиов и вреди рецимо 60 мил, по 30милки со Бока делиме а кај нас се усовршил. Фак лоџик
Само за првиот договор е 50% од клаузулата. Некогаш пак клубојте не сакат да ги продат играчите без такви клаузули шта чеш. Ако купваме играч а во глата пресметваме колку ќе го продајме тогаш не сме голем клуб.И кога ќе видам како си играме со глупи клаузули крв ми капе, Мората да има Реал право да го врати, еве Бентанкур 50% од наредна продажба да земе Бока, абе бог да чува. Ако се покаже малиов и вреди рецимо 60 мил, по 30милки со Бока делиме а кај нас се усовршил. Фак лоџик