Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Потписот мој > Сликата од Елкан (тој е така?)
Не е Елкан :)[DOUBLEPOST=1494972069][/DOUBLEPOST] Screenshot_2017-05-16-23-54-59-1.png
Ајде Павеле, носи го детето љубим ти ќерку...

Инаку денес имаше бројни шпекулации дека интезивно одат преговорите меѓу Јуве и Баерн за Ренато Санчез. Играчот дал соогласност за трансфер во Торино, а клубовите ги договараат деталите колку би чинел трансферот :)

Значи Санчез, ДеШиљо и се надевам Шик се веќе капарисани за летово :)

Последно уредено:
S

Samurai_Sk

Гостин
Па супер со тие трансфери повеќе не ни требаат само да ги задржиме и најдобрите играчи, а не да си играме мајтап

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Не е Елкан :)[DOUBLEPOST=1494972069][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 170995
Ајде Павеле, носи го детето љубим ти ќерку...

Инаку денес имаше бројни шпекулации дека интезивно одат преговорите меѓу Јуве и Баерн за Ренато Санчез. Играчот дал соогласност за трансфер во Торино, а клубовите ги договараат деталите колку би чинел трансферот :)

Значи Санчез, ДеШиљо и се надевам Шик се веќе капарисани за летово :)
А Тутоспорт (кој пак ќе нагласам последните 2 години секој трансфер го погоди и најави прв од Игуаин, Пјанич до Погба во Манчестер и Видал во Баерн) вели дека притискаме со сите сили за Наинголан.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Такво ѓубре у тим не ни треба, ако сака нека освои требле пак ќе е ѓубре... Сите важни голови да ги даде повторно ќе е ѓубре. Ѓубре, ѓубре, ѓубре, ѓубре...

ЃУ-БРЕ

Џубре

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Можните состави за вечер

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Знам дека ќе дојде некој од Фан Клуб Барселона за Алвеш...

Спавате ли мирно каталонци?:P Безпари донесен папапапа трансфер ипол во режија на Марота (y)[DOUBLEPOST=1495049734][/DOUBLEPOST]Инаку играва што ја прикажуваме :drk:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Мајка му расплакаја на Ринкон лол

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
И кога ќе видам како си играме со глупи клаузули крв ми капе, Мората да има Реал право да го врати, еве Бентанкур 50% од наредна продажба да земе Бока, абе бог да чува. Ако се покаже малиов и вреди рецимо 60 мил, по 30милки со Бока делиме а кај нас се усовршил. Фак лоџик

Член од
6 мај 2007
Мислења
601
Поени од реакции
607
И кога ќе видам како си играме со глупи клаузули крв ми капе, Мората да има Реал право да го врати, еве Бентанкур 50% од наредна продажба да земе Бока, абе бог да чува. Ако се покаже малиов и вреди рецимо 60 мил, по 30милки со Бока делиме а кај нас се усовршил. Фак лоџик
Е тоа сигурно првиот договор,он сигурно ќе препотпише за 2 - 3 год и тогаш нема да ја има клаузулата

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Само за првиот договор е 50% од клаузулата. Некогаш пак клубојте не сакат да ги продат играчите без такви клаузули шта чеш. Ако купваме играч а во глата пресметваме колку ќе го продајме тогаш не сме голем клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom