Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
https://gfycat.com/PolishedRecklessAntelopegroundsquirrel

Кое пиче е овај Глик, немаше мадиња да го опули ѕверот в' очи. Имаше да го здроби. Додека ја гледавме на @SinisteR. му реков Манџукич сигурно ќе му врати.[DOUBLEPOST=1494370298][/DOUBLEPOST]

2 финалиња во 3 години, дефинитивно најдобар тренер во светот моментално.

Кажи нешто за 1 натпревар во Монте Карло одигран.
Додека беше 0-0 резултат, Глик имаше добра интервенција во одбрана и овие играчите на Јувентус сакаа брз гол да дадат.
И после некое време Глик лежи на трева после еден дуел, и поминува фацата Манџукич покрај Глик додека Полјакот уште лежи на трева, и Манџукич демек со рака потта ја трга од лице, и со рака замавнува кон глава на Глик и го удира додека Полјакот уште лежи на трева.

Баш храброст од Манџукич. Да удира некого кој лежи на трева.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.790
Кажи нешто за 1 натпревар во Монте Карло одигран.
Додека беше 0-0 резултат, Глик имаше добра интервенција во одбрана и овие играчите на Јувентус сакаа брз гол да дадат.
И после некое време Глик лежи на трева после еден дуел, и поминува фацата Манџукич покрај Глик додека Полјакот уште лежи на трева, и Манџукич демек со рака потта ја трга од лице, и со рака замавнува кон глава на Глик и го удира додека Полјакот уште лежи на трева.

Баш храброст од Манџукич. Да удира некого кој лежи на трева.
Уште во првите минути во Монте Карло Глик почна да се зафаќа со играчите уште и пред утакмица. Првите минути уште го удри Манџата. Ама кој како гледа. Да не почнувам ред дефанзивци и играчи шо истото го напрајле

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
Уште во првите минути во Монте Карло Глик почна да се зафаќа со играчите уште и пред утакмица. Првите минути уште го удри Манџата. Ама кој како гледа. Да не почнувам ред дефанзивци и играчи шо истото го напрајле

Не е исто некој некого да удри додека и двајцата се на нозе и играат.
И не е исто Манџукич што го удри Глик, додека Полјакот беше на трева седеше.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.790
А ок е Глик шо буквално му скокна на колено со копачките на Игуаин? И тоа што после голот целта ба сите играчи на Монако беше да повредат некој играч? Дај не заебавај. Едно е да не го сакаш Јуве/Манџукич и да гледаш само една страна поради истото др да си реален.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.779
Ќе биде врло интересно со Реал... многу викаа дека со продажбата на Видал и Погба + заминувањето на Пирло Јувентус ќе е двојно послаб, али пичка му мајчина пак сме у финале и овојпат без пораз :icon_mrgr:

МОРА да се освои овој трофеј, пред се за атер на Џиџи кој е при крај на кариера, а потоа и за Џорџо и Маркизио кои играа за Јувентус и во Серија Б. Се надевам дека Алегри тактички ќе го надмудри Зидан, можеби Зизу има поквалитетен тим од Јувентус и се актуелни шампиони на Европа, али гладта што ја имаат нашиве фудбалери за тој трофеј е голема, ма дури и ПРЕголема.

Али ај прво да завршиме работа со Рома и Лацио па после ќе му ја мислиме за Реал :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Мене лично нема да ми биде мака ако изгубиме... море ќе ми биде туку, супер е да гледам што е можно повеќе фудбал (во ЛШ) на мојот омилен тим а тоа ти е баче до самата завршница - финалето.

Отом потом.

3 - 0 на Барса за мене беше тас - таман!
(демек финале)

Мислам дека ги тепаме Реал 2 - 0 а после во Скопје ќе трчам гол газ на сред Градски. (на теренот)
Овај де Филип Втори Арената.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нека тури сега втора постава за со Рома и нека ги припрема за со Лацио...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
:pos: :pos: :pos: Sto ti e be drugar, sto se gubis? Znaci Glik bukvalno go nagazna Iguain dodeka lezese.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.779
Маркизио нема да биде спремен за со Рома, имал нешто ситна повреда... значи средината Пјаниќ и Стураро/Љемина/Ринкон[DOUBLEPOST=1494600062][/DOUBLEPOST]With Juventus looking for a winger and the Brazilian struggling for playing time, reports suggest that the Bianconeri will meet Bayern Munich in order to discuss a deal for Douglas Costa.

According to the Corriere dello Sport, Beppe Marotta and Fabio Paratici are to meet with officials from the Bavarian club to discuss the situation with Medhi Benatia and Kingsley Coman, but will also look to open talks for the 26-year-old.

Costa has long been a Juve target, but has found playing time difficult to come by under Carlo Ancelotti, making just 14 Bundesliga starts this term.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.779
Ќе се чувате во недела??
Да не игравме со Лацио во Среда, ќе влезевме со сите сили... Вака по се изгледа ќе мора Алегри да калкулира. Овој натпревар корне на Х

Kajgana Shop

На врв Bottom