- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.953
- Поени од реакции
- 116.506
За кур ми се тие кога ги имаме Миранда и Муриљо.Без Годин и Коке?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
За кур ми се тие кога ги имаме Миранда и Муриљо.Без Годин и Коке?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Асамоа нема да оди на Афричкиот куп ќе останвал да тренира. Јас мислам не е земен за замена туку едноставно е земен за мускул и цврстина, има гласини дека ќе игра како класичен деструктивец во тимов наш класичен тепач. Следен е сигурно Витсел, Марота на поќе пати вети 2 играчи од средината и мислам уопште не е лош овај Ринкон и Рома беше заинтересирана. На утакмицата со Рома два три пати наводно како што читам на Juventuz го тормозел Наинголан до максимум не му дал да диши (@Boom Shaka Lakka ?).Мене уопште не ми смета овој Ринкон... земен е ради замена за Лемина ради Афричкиот куп.. значи Бенч играч.. нека седи нека грее... поентата е да се испазари Витсел со Зенит, оти Зенит веќе донеле замена за Витсел, и барале 10тина милиони.. нека дадат 8 и чао пријатно.....
Кога сме веќе во Лондон, Англија...Околу шпекулациите за Макс, од тоа што слушав од тв студио новинарите во Италија, велат дека му пришле од Арсенал, го сакале како замена за Арсен Венгер од ова лето.... Ако е точно, мислам дека Макс нема многу да му ја мисли и дека ќе киниса..Барем у Арсенал не се очекува да атакува на ЛШ .. едно гајле помалку.. плус повеќе пари ќе му понудат.
Ринкон во најдобар случај може да се погоди како Наинголан, ма да човекот е 29 години и единствено нешто што би можел да придонесе е некоја си цврстина во средниот ред. Во најдобар случај би испаднал како првотимец во прв состав со Маркизио и Пјанич.Асамоа нема да оди на Афричкиот куп ќе останвал да тренира. Јас мислам не е земен за замена туку едноставно е земен за мускул и цврстина, има гласини дека ќе игра како класичен деструктивец во тимов наш класичен тепач. Следен е сигурно Витсел, Марота на поќе пати вети 2 играчи од средината и мислам уопште не е лош овај Ринкон и Рома беше заинтересирана. На утакмицата со Рома два три пати наводно како што читам на Juventuz го тормозел Наинголан до максимум не му дал да диши (@Boom Shaka Lakka ?).