Фан Клуб: Јувентус

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.515
Не, ама планираат Алаба и Верати да ги земат летоска. Тоа треба да се четирите првични инвестиции на Чоло, а секако ќе има уште еден-двајца во текот на летото.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Е дај не ни ја труете темава со глупостиве цела година што ги читаме цц

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
He is on fire...
Ne se ni macev da otvoram.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Околу шпекулациите за Макс, од тоа што слушав од тв студио новинарите во Италија, велат дека му пришле од Арсенал, го сакале како замена за Арсен Венгер од ова лето.... Ако е точно, мислам дека Макс нема многу да му ја мисли и дека ќе киниса..Барем у Арсенал не се очекува да атакува на ЛШ .. едно гајле помалку.. плус повеќе пари ќе му понудат.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Вака во трчањето страшно потсеќа на Гатузо, ама во трчањето и фацата :D

Иначе нема лош пас и контрола на топка вака на видео, од стураро сигурно не му е полош :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Мене уопште не ми смета овој Ринкон... земен е ради замена за Лемина ради Афричкиот куп.. значи Бенч играч.. нека седи нека грее... поентата е да се испазари Витсел со Зенит, оти Зенит веќе донеле замена за Витсел, и барале 10тина милиони.. нека дадат 8 и чао пријатно.....

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Мене уопште не ми смета овој Ринкон... земен е ради замена за Лемина ради Афричкиот куп.. значи Бенч играч.. нека седи нека грее... поентата е да се испазари Витсел со Зенит, оти Зенит веќе донеле замена за Витсел, и барале 10тина милиони.. нека дадат 8 и чао пријатно.....
Асамоа нема да оди на Афричкиот куп ќе останвал да тренира. Јас мислам не е земен за замена туку едноставно е земен за мускул и цврстина, има гласини дека ќе игра како класичен деструктивец во тимов наш класичен тепач. Следен е сигурно Витсел, Марота на поќе пати вети 2 играчи од средината и мислам уопште не е лош овај Ринкон и Рома беше заинтересирана. На утакмицата со Рома два три пати наводно како што читам на Juventuz го тормозел Наинголан до максимум не му дал да диши (@Boom Shaka Lakka ?).

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.687
Поени од реакции
88.661
Околу шпекулациите за Макс, од тоа што слушав од тв студио новинарите во Италија, велат дека му пришле од Арсенал, го сакале како замена за Арсен Венгер од ова лето.... Ако е точно, мислам дека Макс нема многу да му ја мисли и дека ќе киниса..Барем у Арсенал не се очекува да атакува на ЛШ .. едно гајле помалку.. плус повеќе пари ќе му понудат.
Кога сме веќе во Лондон, Англија...

Неможеше до Мај да почека да заврши сезоната... :kafence:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Да даде господ да не куртулисат од дожд... курва курвосана.... :drk:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Убави статистики и видеа за овај Рикон, не сум против, ама да видиме како ке влези во нашата средина и тоа е прашање.

Инаку шо е работава со Алегри не разбрав си заминува летоска ?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Асамоа нема да оди на Афричкиот куп ќе останвал да тренира. Јас мислам не е земен за замена туку едноставно е земен за мускул и цврстина, има гласини дека ќе игра како класичен деструктивец во тимов наш класичен тепач. Следен е сигурно Витсел, Марота на поќе пати вети 2 играчи од средината и мислам уопште не е лош овај Ринкон и Рома беше заинтересирана. На утакмицата со Рома два три пати наводно како што читам на Juventuz го тормозел Наинголан до максимум не му дал да диши (@Boom Shaka Lakka ?).
Ринкон во најдобар случај може да се погоди како Наинголан, ма да човекот е 29 години и единствено нешто што би можел да придонесе е некоја си цврстина во средниот ред. Во најдобар случај би испаднал како првотимец во прв состав со Маркизио и Пјанич.

Јас лично нема да жалам по него доколку Рома го ангажира Пелегрини:sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom