Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Баш мојата реакција :)[DOUBLEPOST=1482848266][/DOUBLEPOST]Juventus to sign James Rodriguez?
Corriere Dello Sport report that Juventus are chasing the signature of Real Madrid’s James Rodriguez.[DOUBLEPOST=1482849086][/DOUBLEPOST]Juve target Roberto Gagliardini: "I'm living in a dream by playing for Atalanta,I was born in Bergamo. Conti & Caldara are like my brothers"

Gagliardini: "In January I will definitely not leave Atalanta. I hope to win many trophies in my career." Sky[DOUBLEPOST=1482852204][/DOUBLEPOST]Juventus ‘very close to Rincon’
Juventus are ‘very close’ to signing Genoa’s Tomas Rincon, according to transfer expert Gianluca Di Marzio.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.687
Поени од реакции
88.661
И потоа ќе има шпекулации дека Алегри ќе си оди на крајот од сезоната... Ај да се надеваме дека Пауло Соса има добра ќерка...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Уште е активен како тренер Липи ? :love: Шо ако има 196 години... ќе издржи еден 3годишен договор....
Сигурно има и некоја добра внукичка за Сикиреа :drk:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Соуса не ми прај мн ќеф како тренер, овај на Монако ми се бендисва мн. Ама сигурно е патка од GdS по анти-Јуве весник нити имало нити ќе има.[DOUBLEPOST=1482878890][/DOUBLEPOST]
Што кур ќе ни Ринкон бе да ти ебем живот
Не е лош како опција заедно со Витсел само под тој услов. Али Стураро мислам дека ќе прерасни во добар играч подобар и од овај.

Последно уредено:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Соуса не ми прај мн ќеф како тренер, овај на Монако ми се бендисва мн. Ама сигурно е патка од GdS по анти-Јуве весник нити имало нити ќе има.[DOUBLEPOST=1482878890][/DOUBLEPOST]
Не е лош како опција заедно со Витсел само под тој услов. Али Стураро мислам дека ќе прерасни во добар играч подобар и од овај.
Глупа логика е од која страна и да гледаш е да дадеш 2милиона сега, +8 до крај на сезона (условот е гарантно купување), а се ценкаат за ебани 6-10 милиона значи иста сума ако не и помала за поголема класа играч- Витсел, мислим стварно, еве и нека е купувањево ради Лемина и Асамоа, ама на крајов од денов Асамоа свекако за свирче не го бива а може да се користи од време на време, а со самото купување сега на Витсел, ќе му биде полесно да се навикне до наредна сезона на играта на Јуве и нема да се мачиме пола сезона за уигрување на поединци.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
[DOUBLEPOST=1482886296][/DOUBLEPOST]Juve are working to sign Schalke midfielder Leon Goretzka (21), his contract expires in 2018, according to Sky journalist Luca Marchetti.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Juventus & Dybala have finally reached an agreement over a contract renewal. 5 year deal worth 5m + bonuses. Brilliant news via #CorSport.

Juve to offer Zenit 6m in order to sign Witsel in Jan. A take it or leave it offer. If rejected, Witsel arrives in June for free. #LaStampa

Rincon to Juventus - 2m loan with a 7m obligation to buy. Player will be at Vinovo on Sunday [GdS]

Zaza's agent: "It's possible that Simone could return to Serie A but he won't return to Juventus."

Zaza's agent: "We are negotiating with Valencia but it's not the only concrete situation we are considering."

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.687
Поени од реакции
88.661
Rincon to Juventus - 2m loan with a 7m obligation to buy. Player will be at Vinovo on Sunday [GdS]
ЏДМ пиша дека утре ќе оди на медицински, значи вечерва ќе слета во Торино... Значи Ринкон ќе ни биде прво зимско засилување, 2 милиони сега и 7 на лето.

Мандрагора на позајмица во Пескара...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Ринкон вака ко што гледам и читам е наводно е Видал за сиромашни демек. Ај да видиме мн пофални зборој има за него по нетов како играч.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ринкон вака ко што гледам и читам е наводно е Видал за сиромашни демек. Ај да видиме мн пофални зборој има за него по нетов како играч.
Само што ги нема неговите голови и асистенции. :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761

Kajgana Shop

На врв Bottom