Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Искрено во моментов ме интересира само во вторник што ќе направиме. Ако таму не одиграме како што треба, џабе ќе биде и +90 да имаме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Искрено во моментов ме интересира само во вторник што ќе направиме. Ако таму не одиграме како што треба, џабе ќе биде и +90 да имаме.
Нема врска, Серија А е едно ЛШ е друго натпреварување, до вчера колневме и пцуевме зошто испуштавме да одиме на +9 , ете го стигна моментот па сега не ни е битно као... :neetaka:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Ние во Европа играме во Вторник, додека Рома во Четврток... натпреварот во Рим се игра во Понеделник. Значи нашиве фудбалери ќе имаат 6 дена одмор, мора да се победи кај нив на гости, тие три бода и конечно ќе ја откажат Рома од трката за Скудетото

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Против рома само да не се изгуби се друго е океј. А за во вторник очекувам брз гол и наша победа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Против рома само да не се изгуби се друго е океј. А за во вторник очекувам брз гол и наша победа.
абе и да изгубиме од Рома ми е гајле, битно Дортмунд 3-0 да ги добиеме..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Каков гол бе? Какво 3-0?
Сакате да ви ја кажам формацијата на Масимилијано Мурињо за вторник?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ако иде да ја спие ко со Атлетико ќе го сркаме! Дома победа тука се праи разлика бидејки таму ќе биде пекол,Атмосверата во Грција(против Олимпиакос) и со Атлетико може вода да носи што би се рекло.Затоа брз гол да незнаат после кај тераат,а и би му дал слобода на Погба ако има шанса и простор да шутира. Искрено можеме да ги поминеме Дортмунд нема страв само јако (y):cool:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Moe licno mislenje za utakmicata protiv Dortmund e deka Juve ke izdominira, sepak kolku i da se dobri vo LS, vo Bundes se megu poslednite ekipi, i mislam deka ako Juve ne uspee da go dobie Dortmund toa ke bide uste eden golem sram i samar za Serie A. Momentalno site navivame Juve da stasa sto podaleku vo LS, ednostavno na ligava da i go obeli obrazot kolku tolku , da pokaze deka e vrven tim so vrvni igraci. So sreka vo vtornik navivame za vas !

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Moe licno mislenje za utakmicata protiv Dortmund e deka Juve ke izdominira, sepak kolku i da se dobri vo LS, vo Bundes se megu poslednite ekipi, i mislam deka ako Juve ne uspee da go dobie Dortmund toa ke bide uste eden golem sram i samar za Serie A. Momentalno site navivame Juve da stasa sto podaleku vo LS, ednostavno na ligava da i go obeli obrazot kolku tolku , da pokaze deka e vrven tim so vrvni igraci. So sreka vo vtornik navivame za vas !
Фала на подршката и ако си од БТ бујрум да гледаме заедно :D уствари не лошо искуство имам со групно гледање :)
Иначе според мене е квалитетен тим Јуве доволно квалитетен да стигне до четврт и до толку, проблемот ние ментален и пренајаки да сме во цело ЛШ имаме некој ментален чуден блок кој што сака тренер нека ние и да ги имаме сите играчи пак истото, едноставно немаме самодоверба не знам. Се додека не победиме некој поголем тим ќе ни остани тој блок, ова ни е шансата.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Фала на подршката и ако си од БТ бујрум да гледаме заедно :D уствари не лошо искуство имам со групно гледање :)
Иначе според мене е квалитетен тим Јуве доволно квалитетен да стигне до четврт и до толку, проблемот ние ментален и пренајаки да сме во цело ЛШ имаме некој ментален чуден блок кој што сака тренер нека ние и да ги имаме сите играчи пак истото, едноставно немаме самодоверба не знам. Се додека не победиме некој поголем тим ќе ни остани тој блок, ова ни е шансата.
LS e natprevaruvanje kade sto ne sekogas pobeduva najdobriot tim, 2010 Inter ne bese najdobar tim pokraj dominantnata Barcelona na Pep vo toa vreme, nitu pak Chelsea, splet na okolnosti, sreka, sekako i kvalitet ali veruvam vo Juve deka moze da pridonese nesto pozitivno za ligava.

Bi dosol vo BT so zadovolstvo ako ne bev 300 km odalecen :icon_lol:

Za latinicava se izvinuvam, go formatiram komp nemam uste font kirilicen

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
LS e natprevaruvanje kade sto ne sekogas pobeduva najdobriot tim, 2010 Inter ne bese najdobar tim pokraj dominantnata Barcelona na Pep vo toa vreme, nitu pak Chelsea, splet na okolnosti, sreka, sekako i kvalitet ali veruvam vo Juve deka moze da pridonese nesto pozitivno za ligava.

Bi dosol vo BT so zadovolstvo ako ne bev 300 km odalecen :icon_lol:

Za latinicava se izvinuvam, go formatiram komp nemam uste font kirilicen
Затоа се надевам на Четбрт финале барем :)

Доста денес возев 300км ми се скурчи :P

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Затоа се надевам на Четбрт финале барем :)

Доста денес возев 300км ми се скурчи :P
Mislev na poveke od toa jas, zosto da ne i finale, Alegri e odlicen takticar, koga mozese so takov tim na Milan da ja pobedi edna takva Barca zosto da ne napravi mnogu poveke so 10 pati po kvaliteten tim.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Mislev na poveke od toa jas, zosto da ne i finale, Alegri e odlicen takticar, koga mozese so takov tim na Milan da ja pobedi edna takva Barca zosto da ne napravi mnogu poveke so 10 pati po kvaliteten tim.
Е тоа го дробам веќе време и мило мие што не мислам само јас така. Тимот мене искрено сеуште мие недовршен за 4-3-1-2 на Алегри и сеуште некако мие неуигран. Али тактички е стварно одличен и доста флексибилен, ми се допаѓа и дека учи од грешките и ги укажва на прес, и има доста добри интервјуа онака темелни.

Kajgana Shop

На врв Bottom