Искрено во моментов ме интересира само во вторник што ќе направиме. Ако таму не одиграме како што треба, џабе ќе биде и +90 да имаме.
Нема врска, Серија А е едно ЛШ е друго натпреварување, до вчера колневме и пцуевме зошто испуштавме да одиме на +9 , ете го стигна моментот па сега не ни е битно као...Искрено во моментов ме интересира само во вторник што ќе направиме. Ако таму не одиграме како што треба, џабе ќе биде и +90 да имаме.
абе и да изгубиме од Рома ми е гајле, битно Дортмунд 3-0 да ги добиеме..Против рома само да не се изгуби се друго е океј. А за во вторник очекувам брз гол и наша победа.
Фала на подршката и ако си од БТ бујрум да гледаме заедноMoe licno mislenje za utakmicata protiv Dortmund e deka Juve ke izdominira, sepak kolku i da se dobri vo LS, vo Bundes se megu poslednite ekipi, i mislam deka ako Juve ne uspee da go dobie Dortmund toa ke bide uste eden golem sram i samar za Serie A. Momentalno site navivame Juve da stasa sto podaleku vo LS, ednostavno na ligava da i go obeli obrazot kolku tolku , da pokaze deka e vrven tim so vrvni igraci. So sreka vo vtornik navivame za vas !
LS e natprevaruvanje kade sto ne sekogas pobeduva najdobriot tim, 2010 Inter ne bese najdobar tim pokraj dominantnata Barcelona na Pep vo toa vreme, nitu pak Chelsea, splet na okolnosti, sreka, sekako i kvalitet ali veruvam vo Juve deka moze da pridonese nesto pozitivno za ligava.Фала на подршката и ако си од БТ бујрум да гледаме заедноуствари не лошо искуство имам со групно гледање
Иначе според мене е квалитетен тим Јуве доволно квалитетен да стигне до четврт и до толку, проблемот ние ментален и пренајаки да сме во цело ЛШ имаме некој ментален чуден блок кој што сака тренер нека ние и да ги имаме сите играчи пак истото, едноставно немаме самодоверба не знам. Се додека не победиме некој поголем тим ќе ни остани тој блок, ова ни е шансата.
Затоа се надевам на Четбрт финале баремLS e natprevaruvanje kade sto ne sekogas pobeduva najdobriot tim, 2010 Inter ne bese najdobar tim pokraj dominantnata Barcelona na Pep vo toa vreme, nitu pak Chelsea, splet na okolnosti, sreka, sekako i kvalitet ali veruvam vo Juve deka moze da pridonese nesto pozitivno za ligava.
Bi dosol vo BT so zadovolstvo ako ne bev 300 km odalecen
Za latinicava se izvinuvam, go formatiram komp nemam uste font kirilicen
Mislev na poveke od toa jas, zosto da ne i finale, Alegri e odlicen takticar, koga mozese so takov tim na Milan da ja pobedi edna takva Barca zosto da ne napravi mnogu poveke so 10 pati po kvaliteten tim.Затоа се надевам на Четбрт финале барем
Доста денес возев 300км ми се скурчи![]()
Е тоа го дробам веќе време и мило мие што не мислам само јас така. Тимот мене искрено сеуште мие недовршен за 4-3-1-2 на Алегри и сеуште некако мие неуигран. Али тактички е стварно одличен и доста флексибилен, ми се допаѓа и дека учи од грешките и ги укажва на прес, и има доста добри интервјуа онака темелни.Mislev na poveke od toa jas, zosto da ne i finale, Alegri e odlicen takticar, koga mozese so takov tim na Milan da ja pobedi edna takva Barca zosto da ne napravi mnogu poveke so 10 pati po kvaliteten tim.