Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Не верувајте на глупостите со Манчестер, ако беше Видал на продажба ќе заминеше во Реал Мадрид, знаејќи ги нашите добри односи со нив. Сигурно ќе беше вметнат во некоја Мората/ДиМарија трампа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.319
Поени од реакции
5.988
Денес состанок, Ањели-Конте-Марота. Ќе се разговара за трансферите. Итурбе,Видал,Лихштајнер итн. Наводно, вчера биле откажани разговорите со Верона за Итурбе и со Торино за Кваљарела поради денешниов состанок.

Тутоспорт пишува дека агентот на Видал, е еден вид посредник меѓу Јуве и Јунајтед за Видал. Ако е точно ова, тогаш според мене, јасна е желбата на Видал. Вестите од Тутоспорт се за земање многу со резерва, но во случај да е вистина ова пишување (нема да им биде прв пат да треснат милениумска глупост, да не ги набројувам многу се), тогаш недвосмислена е желбата на играчот за својата иднина. Но да не се брза со прерани заклучоци. Многу ќе бидат појасни работите после состанокот на Конте со Управата.

Деили Меил весникот кој прв напиша за Видал во Јунајтед, денес пишува пак дека Ван Гал се откажува од Видал, и дека разгледува други опции.[DOUBLEPOST=1405414005][/DOUBLEPOST]LA REPUBLICCA пишува дека Марота и Ањели вчера се сретнале со агентот на Конте и му понудиле 2 годишен договор.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Di Marzio сепак потврди дека состанокот за Итурбе ќе се одржи денес поручек. :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
VIDAL Fox Sports ČILE: "Imam ugovor s Juventusom i ja sam sretan"
Arturo Vidal nastavlja svoj odmor u Santiagu, gdje je nagrađen u ponedjeljak u gradu San Joaquin, gdje je počeo igrati nogomet. Na marginama sastanka razgovarao je u Čile Fox Sports, Fox Središnja Manchester United interesa. "Na mojoj budućnosti, želim kad se vratim u Itala'll vidjeti što se događa. Stvarno ne znam ništa o tome što se događa." Nisam čitao novine, oni su vrlo tiho, a ja radim sve što je moguće da se oporavi od ozljede koljena, stvari idu dobro i ja sam sretan u Juventusu. "

Na koljenu: ".. Ok, ja ne radim ništa 'm odmara, iskoristivši break odmor Pokušala sam ga ostaviti na miru, jer posljednja dva mjeseca su vrlo shvaćena"

Čak i na dane odmora: "Zabrinut sam raditi neke stvari s ljudima koje volim, sve ostalo se bave mojim agentom, to bi bilo loše da se govori o drugom momčadi, ja samo znam da je (. United ur.) jedna je od najvećih klubova na svijetu, ali još uvijek imam ugovor s Juventusom. će biti uvredljivo govoriti o drugom momčadi Juventusa i od mojih suigrača. " Vidal bi trebao biti u Torinu 28. srpnja do započeti predsezonu s "stare dame".

Vidal je potom optimistično o budućnosti čileanski tima. "Mislim da ćemo dobiti puno bolje za nadolazeću Copa Americi. Ćete igrati u našoj kući, s našim ljudima, to će biti divno prvenstvo. Nadam se da ćemo se dobro, imamo vremena za ostvariti nešto važno."

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
No club has made an official offer for Arturo Vidal. Juventus does not intend to sell the Chilean midfielder. [Via @romeoagresti]

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
@BornToBeBianconero друже не мора со волкав фонт да пишуваш и со нормален фонт да ти е постот ќе го прочитаме :D

Кингсли Коман и се приклучи на екипата за подготовките.Мислам дека ако добро се снајде малиов во лигава ќе биде право откритие,како Погба пред две сезони.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
@BornToBeBianconero друже не мора со волкав фонт да пишуваш и со нормален фонт да ти е постот ќе го прочитаме :D

Кингсли Коман и се приклучи на екипата за подготовките.Мислам дека ако добро се снајде малиов во лигава ќе биде право откритие,како Погба пред две сезони.
хаха јас само го копирав од туттојуве а то само си го напрај толкаво :D

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
@BornToBeBianconero
Вчера на почетокот на подготовките посебно бил надгледуван од стручниот тим на Конте.Навероајатно ќе се следи во текот на подготовките и ќе се одлучи дали ќе остане со првиот тим.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Мората не тренирал со играчите на РМ ( Реал Мадрид не Република Македонија ) :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481

Погба пред 2 сезони откритие беше? :D :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Па да со тоа што кога дојде во Јуве првата полусезона одигра мал број на натпревари но блескаше на сите, а во втората полусезона почна се повеќе да го има во тимот и стана скоро стандарден така да пред 2 сезони беше откритие..

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Па сигурно не дојде во Јуве на 19 години како стандарден првотимец во Манчестер и Француската репрезентација.Беше млад надежен фудбалер(за кој лично прв пат слушнав кога потпиша за Јуве) кој не добиваше баш шанса кај Ферусон и за кој знаевте само вие што си го пратите Јунајтед.
Од кога дојде во Јуве му се даде шанса(поготово во вториот дел од сезоната) и се покажа како топ играч кој бргу стана првотимец кај Конте.Така да беше право откритие таа сезона.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Интересното е што фановиге на Јунајтед зборуваа како ни се рашириле шупчињата кога сме го земале Погба без пари... а не сваќаат дека никој од нас не ни знаеше што фудбалер е, и дека воопшто никој не обрнуваше преголемо внимание на него. Е сега понатаму се деси тоа што се деси, и нормално е гака да зборуваме за еден од најдобрите млади играчи на светот :'). Ама добро, имаат право Манчестеровците да чуствуваат љубомора, завист, лутина итн... кога станува збор за овој играч, баш заради тоа што ни го дадоа безплатно. Дел од нив кукаа по него во првата сезона кај нас, ама тоа е, што ќе им правиш :'(

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Убаво им реков јас, доколку си иде Видал сигурно нема да иде во тим што не игра ЛШ и за толку мала сума ..

Kajgana Shop

На врв Bottom