VIDAL Fox Sports ČILE: "Imam ugovor s Juventusom i ja sam sretan"
Arturo Vidal nastavlja svoj odmor u Santiagu, gdje je nagrađen u ponedjeljak u gradu San Joaquin, gdje je počeo igrati nogomet. Na marginama sastanka razgovarao je u Čile Fox Sports, Fox Središnja Manchester United interesa. "Na mojoj budućnosti, želim kad se vratim u Itala'll vidjeti što se događa. Stvarno ne znam ništa o tome što se događa." Nisam čitao novine, oni su vrlo tiho, a ja radim sve što je moguće da se oporavi od ozljede koljena, stvari idu dobro i ja sam sretan u Juventusu. "
Na koljenu: ".. Ok, ja ne radim ništa 'm odmara, iskoristivši break odmor Pokušala sam ga ostaviti na miru, jer posljednja dva mjeseca su vrlo shvaćena"
Čak i na dane odmora: "Zabrinut sam raditi neke stvari s ljudima koje volim, sve ostalo se bave mojim agentom, to bi bilo loše da se govori o drugom momčadi, ja samo znam da je (. United ur.) jedna je od najvećih klubova na svijetu, ali još uvijek imam ugovor s Juventusom. će biti uvredljivo govoriti o drugom momčadi Juventusa i od mojih suigrača. " Vidal bi trebao biti u Torinu 28. srpnja do započeti predsezonu s "stare dame".
Vidal je potom optimistično o budućnosti čileanski tima. "Mislim da ćemo dobiti puno bolje za nadolazeću Copa Americi. Ćete igrati u našoj kući, s našim ljudima, to će biti divno prvenstvo. Nadam se da ćemo se dobro, imamo vremena za ostvariti nešto važno."