Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.319
Поени од реакции
5.988
Ди Марцио, средбата на челници на Јувентус и Верона наместо денеска е презакажана за утре. Попладнево се договориле преку телефон. Средбите ќе бидат во Верона, каде се очекува доаѓање и на Итурбе.

Утре ќе се знае дефинитивно дали ќе се пресели во Јувентус.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Верона го купи Ромуло, значи само прашање на време е додека Итурбе стани официјално наш играч.

Локи денес
DeviAngel напиша:
Llorente explains early return

Fernando Llorente says he began pre-season training before the rest of the Juventus squad because he needs more time to gain fitness.

The Bianconeri returned to begin preparations for the new campaign today, with the exception of the Spaniard who started a week ago.

Speaking at a Press conference today, the forward admitted he struggled physically in the early part of last year and revealed his decision was based on a desire to avoid a repeat.

“It’s true that I have already been training here for a week,
” Llorente told journalists. “I think that for me it’s important because I am a player who takes a bit of time to get into shape physically.

“Given that at the start of last year I had some problems at the start, I wanted to train a bit earlier.

“Hopefully now I will suffer a little less at the start, where we will work a lot. I hope it all goes well.”

Llorente then spoke of his desire to remain an Old Lady player for years to come.

“For me, staying at this club is something incredible. I am very happy to be here and I hope I can have another great season.

“Hopefully I can be even better, because for me staying here for all the years I can is very important.”
Исто кажа дека конте че го продолжи договорот за време на сезоната :)

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Верона го купи Ромуло, значи само прашање на време е додека Итурбе стани официјално наш играч.

Локи денес

Исто кажа дека конте че го продолжи договорот за време на сезоната :)
Да бе , баш Љоки знае дека Конте ќе го продужи договорот...
Кажа дека не му смета тоа , дека и предходно има работено со тренери на кој им истекувал договорот, и дека секогаш има простор истиот да се продолжи.

Иначе и за Ромуло бевме заинтересирани, можеби ќе се проба во пакет да се донесат.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Да бе , баш Љоки знае дека Конте ќе го продужи договорот...
Кажа дека не му смета тоа , дека и предходно има работено со тренери на кој им истекувал договорот, и дека секогаш има простор истиот да се продолжи.

Иначе и за Ромуло бевме заинтересирани, можеби ќе се проба во пакет да се донесат.
Не ми се верва, Ромуло можи да игра на позицијата на која игра Итурбе.

Локи беше пуштен на прес од страна на управата, го прашуваа и за формацијата.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Не ми се верва, Ромуло можи да игра на позицијата на која игра Итурбе.

Локи беше пуштен на прес од страна на управата, го прашуваа и за формацијата.
Знам, го гледав пресот, и слушнав што рече.

Ромуло не е крилен напаѓаш ко Итурбе, десно крило,десен крилен бек е у 3-5-2 и у средина игра т.е тоа играше у Фиоренина и Верона.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
заминал на летен одмор, не за нешто друго, туку да ги трола оние од фан клуб: млади мајмуни шо се попалија дека ќе го земат Видал до задутре, најкасно петок, пошто Ван Гал така сакал

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Знам, го гледав пресот, и слушнав што рече.

Ромуло не е крилен напаѓаш ко Итурбе, десно крило,десен крилен бек е у 3-5-2 и у средина игра т.е тоа играше у Фиоренина и Верона.
Знам за то ама е дота корисен на десната крилна и по средината, а баш ако си оди Итурбе на средина ќе им се подотврои дупче

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Знам за то ама е дота корисен на десната крилна и по средината, а баш ако си оди Итурбе на средина ќе им се подотврои дупче
Со парите од Итурбе ќе можат цел тим да купат,не само играч од средината.А плус ако си отиде Ромуло и од него ќе земат некоја пара

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Со парите од Итурбе ќе можат цел тим да купат,не само играч од средината.А плус ако си отиде Ромуло и од него ќе земат некоја пара
Шо те прај сигурен дека од тие 30 милиони не сме му дале ние тие 15 со кои го откупија Итурбе :D ?

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Шо те прај сигурен дека од тие 30 милиони не сме му дале ние тие 15 со кои го откупија Итурбе :D ?
Да беше така Верона ќе беше принудена одма да го продаде на Јуве и ќе се завршеше ова по кратка постапка за ден-два,немаше да се преговара вака со недели и да се вмешуваат и други екипи на почетокот(Милан,Атлетико Мадрид) :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.319
Поени од реакции
5.988
И Лука Маркети, уредникот на ТутоМеркато, и водител на Sky Sport, изјави дека Видал останува, дека дури Јувентус преговара со уште еден играч од средината (Переира). Изјави дека Јувентус единствено би размислиле да го продадат Видал само ако се заинтересираат повеќе клубови и да ја зголемуваат цената.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Да беше така Верона ќе беше принудена одма да го продаде на Јуве и ќе се завршеше ова по кратка постапка за ден-два,немаше да се преговара вака со недели и да се вмешуваат и други екипи на почетокот(Милан,Атлетико Мадрид) :)
довчера сите беа на одмори, а и играчот е во Бразил :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Iskreno pak ke kazam deka parite za Iturbe se premnogu. Recisi 30 milioni za igrac koj odigra dobra sezona vo ofanzivno orientiranata Verona se mnogu. Ne deka e los, bas naprotiv no nam ni se potrebni poiskusni klasa igraci koi podobro ke ne pretstavuvaat vo LS, bidejki ne smeeme da dozvolime uste eden rezil kako godinava. Me nervira toa sto parite Marota ke gi dade za Iturbe i Morata i toa ke mu bidat glavnite transferi letovo. Maksimum drugo sto ke donese e nekoj starec kako Evra ili free transfer.

Nego moze nekoj da mi kaze dali ima oficijalni informacii za mladite Berardi, Zaza, Gabiadini i ostanatite igraci koi ni bea po pozajmici?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Iskreno pak ke kazam deka parite za Iturbe se premnogu. Recisi 30 milioni za igrac koj odigra dobra sezona vo ofanzivno orientiranata Verona se mnogu. Ne deka e los, bas naprotiv no nam ni se potrebni poiskusni klasa igraci koi podobro ke ne pretstavuvaat vo LS, bidejki ne smeeme da dozvolime uste eden rezil kako godinava. Me nervira toa sto parite Marota ke gi dade za Iturbe i Morata i toa ke mu bidat glavnite transferi letovo. Maksimum drugo sto ke donese e nekoj starec kako Evra ili free transfer.

Nego moze nekoj da mi kaze dali ima oficijalni informacii za mladite Berardi, Zaza, Gabiadini i ostanatite igraci koi ni bea po pozajmici?

Колку пари, толку музика :icon_mrgr:

Инаку за децава што спомна, Берарди е целосно наш играч, ама ќе остане и оваа сезона во Сасуоло. Заза е целосно играч на Сасуоло, но ако сакаме во наредните години да го купиме, ќе добиеме некаков си попуст од страна на Сасуоло. За Габиадини, и тој е целосно наш играч, и сезонава ќе биде повторно позајмен на некои од Италијанските тимови

Нека ме поправат другите ако грешам негде

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Утрово читам Видал веќе потпишал за Манчестер Утд, наводно цената била 40 милиони...знам дека оваа вест е неточна ама ме изнервира уште по сабајлечки

Kajgana Shop

На врв Bottom