Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
И мене ми мириси ова дека е поврзано со Видал, или со Погба, незнам...

Инаку мислам дека договорот му беше до 2015, и во видеото како што можам да разберам вика меѓусебен договор, т.е. раскинување.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ако не го земат Алегри, еве на

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Патетични, мрсулковци да му е**м се. Ако го клат она никаквото Прандели или Манчини ќе ги откажам скроз. Прво Дел Пиеро сега Конте. Официјално сега можат се да продат не ги гледам в година.
Прандели отиде во Галатасарај

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Алегри ако дое во Јуве има мамето да ви го ебе , ќе го бара Де Чеље назад и ќе го игра прва постава цело време исто и Амаури ќе го сака назад во Јуве :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Прандели отиде во Галатасарај
Фала курцу.

Можиме од сега на Рома да му ја честитаме титулата, а на Милан да гледаме како главни конкуренти за 5то

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
COUNT: "I thank you all for these three wonderful years"
Interviewed by official Youtube channel of Juventus, the former Juventus coach Antonio Conte has announced his resignation. Here as reported by TuttoJuve.com.

Have something to say?

"It is to communicate the consensual termination of the contract between me and Juventus that bound us for another year."

There's a time when you have completed it?

"There was a path where I matuarto feelings that led me to this decision."

Years have been difficult and exhausting. It would have been just the same?

"Winning is difficult, involves a lot of hard work, wherever you are. When you're in such a prestigious company and you have to win, it may be more difficult. Proves to be a winner Who bears the effort."

There is the free National ...

"Right now I think the decision taken to this."

What do you feel to say to white fans?

"What we always know: a huge thank you, thank infinite as far as I have shown. As a coach and player I have always been close. Should feel proud as we did in the past three years, something historic winning three league titles and a record points. Nobody can take from this. thank the players had in recent years have allowed me to win and grow. thank the club, I was always nearby. thank Andrea, who chose me in a difficult moment for Juve . thank the staff, storekeepers, all those who have helped Juventus to win over these years. "

What will you do tomorrow?

"I do not know, think about the present."

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ајт најздравје,аривидерчи и за Видал,сеа ни скудето не ни е сигурно,се да им ебам.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Што кур се случува со Јуве???:eek: :mad::mad::mad:
Не смеаа да го пуштат конте во никој случај.Упропастуваат се што направија последниве години ! Замараат цело лето со Погба и Видал кој не смеат да си отидат по никоја цена,не донесоа ни еден играч за сега,Мората ке го купувале што не е потребен во никој случај.При Тевез и Љоки Мората ке го носеле :tapp: Не ми мириса на добро во никој случај :mad:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ги чекам Unibrow i ќелавиот да излезат со некаква изјава.

Ова Конте што го збореше на интервјуто беше онака колку да се соопшти ова, a load of crap, созреале бла бла.

Ако не искочат педерите до вечер и не ја кажат правата причина, очекувам утре навала на Виново, ако треба нека им влезат внатре у терените.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Фала му за се' на Конте, Ањели и Марота можат да ја испрат до негде работата ако го дојсат Дешамп од тие на прва шо ми текнува, или евентуално ако им се нафати Дел Пиеро да се проба, и то би било интересно, во спротивно фацата уште еднаш да не им ја видам на двајцата

Kajgana Shop

На врв Bottom