Од денес почнуваат приремите.Дојдени се сите играчи + нешто од младинците, Кваља го нема и се чекат да стигнат оние од свецко.Kako odi programata za treninzi vo vinovo znae nekoj?[DOUBLEPOST=1405339434][/DOUBLEPOST]A vidal ako saka da igra samo premier liga i kupovi slednata sezona slobodno neka odi...
До Јуни 2017 .Уште колку години има Видал од договорот?
Насри веќе има нов договор.Vidal : " Što se tiče mojih želja, naravno da bih voleo da igram za jedan od najvećih klubova na svetu, Mančester Junajted ", rekao je Vidal za italijanske medije.
Што се однесува до мене може слободно да се ебе .
Насри е одлична замена доклку не му е продолжен договорот од 2015 може да се земе за 15 милиони евра .
A za fanovi ke bide li otvoreno, poso lagam da odam tamuОд денес почнуваат приремите.Дојдени се сите играчи + нешто од младинците, Кваља го нема и се чекат да стигнат оние од свецко.
Припремите ќе траат 2 недели, и годинава ќе бидат затворени за медиумите.
Di Marzio :
"Al Manchester United, invece, piace Arturo Vidal che Marotta ritiene quasi incedibile. Infatti, la Juventus non vuole cedere il cileno, inoltre, gli inglesi non hanno fatto un'offerta concreta per il giocatore."[DOUBLEPOST=1405340768][/DOUBLEPOST]
До Јуни 2018 .
Ваљда тоа пријателските со тоа нисколигашите ќе бидат, тренинзите се официјално затворени за јанвноста.A za fanovi ke bide li otvoreno, poso lagam da odam tamu![]()
Малце е 15м за него...![]()
Насри пред 4 дена потпиша нов договор, има дупло поголема плата од Видал, и е тотално спротивен тип на играч. Во никој случај неможе да биде добра замена.Vidal : " Što se tiče mojih želja, naravno da bih voleo da igram za jedan od najvećih klubova na svetu, Mančester Junajted ", rekao je Vidal za italijanske medije.
Што се однесува до мене може слободно да се ебе .
Насри е одлична замена доклку не му е продолжен договорот од 2015 може да се земе за 15 милиони евра .
Кога ќе го слушне Маротаaма кога веќе зборите, Џејсон Бурт, човекот кој прв објави дека Мата ке иде во Јунајтед, вика дека вашите се распрашувале за Паулињо, и дека најмногу што може да извлече Леви се 25 милиони за него.