Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
Џабе не читајте глупости и не се нервирајте, сигурно ќе дојт некој сосем трети, некој шо не го имет спомнато веснициве во последно време, нека ви текнит за Матри како напрај Марота.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Џабе не читајте глупости и не се нервирајте, сигурно ќе дојт некој сосем трети, некој шо не го имет спомнато веснициве во последно време, нека ви текнит за Матри како напрај Марота.
Inter-forward-Gianpaolo-P-007.jpg

Да не останеме со овој на крај:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Баш сакав да пишам дека Погба е новиот Пирло дури не ме чуди и подобар да стане, дечково кине...
Ептен е јак.. Иако испадна педерче, уште ми е мака што ни го лапнавте.. Да знаете само какви голови има дадено за резервите на Јунајтед..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
дајте хајлајтс од натпреварот не го гледав

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
TVE со информација дека16 милиони + бонуси се одбиени од Билбао, бараат 18м +4 во бонуси , што и не е многу за играч како Љоренте. Ми мириса дека до понеделник Љоренте е нов Јувентино.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Еве нешто интересно сега го прочитав ја ЈувеБалкан

Zeman je poznat kao veliki protivnik Juventusa, manje je poznato da je on emigrirao u Italiju za vreme "praškog proleća" kod strica Vicpaleka koji je nekada igrao za Juve, a onda i trenirao ovaj klub.

Jednom je vlasnik FIAT - a Anjeli za Čeha rekao da je ujeo ruku koja ga je hranila, a Zeman ne propušta šansu da kritikuje i nipodaštava Juventus, počev od doping afere devedesetih do "kalćopolij".

Чичко му на Земан

Рани куче да те лае :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom