Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
veruj deka nejkam...edino se raspravaat luge koi nemaat veze za fudbal...a dodeka so drugite se diskutirata...inace prasuvam poso segde gledam komentrai od fanovi na juve deka sudiite im se krivi so ne se prvi na tabale... :) samo me interesirase od tuka mislenje poso za toa e forumov :)
Неможам да кажам во име на сите фанови на Јуве ама еве јас што мислам,
Не ни се криви судиите и не е крив никој во тимот. Јуве до пред 4 кола имаше одлична сезона која малце ја посра со четири нерешени по ред. Што се однесува до мене треба да продолжат со желба за победа на секој меч и со помисла дека ништо не е загубено па до крајот може се да се случи.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не ни се криви судиите ,плукавте по нас кога му поништиле на Милан гол и дека сме давале голови од опсејд .Мора сега да се буниме да не си мислат другите дека само му судат на Јувентус додека на другите му се одзимаат бодови .

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Luge ima vreme ne treba da ja gubite nadezta, samo treba malce da ja popravime efikasnosta i se ke bide OK

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Јас не верувам дека некој изгубил надеж .Мора да заборавиме на претходните неколку кола .Милан гостува кај незгодната Парма а ние играме со ослабената Фиорентина .

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И да ја загубат титулата мора да продолжат да се борат не смее да се опуштат зошто не смее до крај да испадне да се бориме за лш зошто Наполи испадна а Удинезе и Лацио исто така од ЛЕ па ќе фрлат се на една карта за повисок пласман мора да се искористи второво место да се задржи до крај иако ни престојат доста тешки утакмици !

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
И да ја загубат титулата мора да продолжат да се борат не смее да се опуштат зошто не смее до крај да испадне да се бориме за лш зошто Наполи испадна а Удинезе и Лацио исто така од ЛЕ па ќе фрлат се на една карта за повисок пласман мора да се искористи второво место да се задржи до крај иако ни престојат доста тешки утакмици !
да се надеваме дека вечер Удинезе ќе тепа со 3-0 :) или барем да помине понатаму,не е важно со кој резултат :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Вака сега мое мислење бидејќи страна поназад се коментираше за Торес ... Ко прво јас сметам дека тој е недокажан играч за во Сериа А и дека нема потреба да го купуваме ... Ко второ типот подобро да се занимава со друг спорт отколку со фудбал бидејќи нема дадено гол не знам таму колку часа (14 мислам му избројаа) ... Ко трето Флоро Флорес има повеќе голови сезонава дадено од него ...

Член од
3 февруари 2012
Мислења
204
Поени од реакции
179
Вака сега мое мислење бидејќи страна поназад се коментираше за Торес ... Ко прво јас сметам дека тој е недокажан играч за во Сериа А и дека нема потреба да го купуваме ... Ко второ типот подобро да се занимава со друг спорт отколку со фудбал бидејќи нема дадено гол не знам таму колку часа (14 мислам му избројаа) ... Ко трето Флоро Флорес има повеќе голови сезонава дадено од него ...

Скоро 24 часа :D:D:D

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Ако некој може да го разигра Торес, тоа е Пирло. Само 3-4 гола да даде и ќе му нема крај на Торес. Плус тоа, верувам дека Конте може психолошки да го опорави

A

apidrone

Гостин
The full Bianconeri squad to face Fiorentina is as follows:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ќе ги рпетепате виола бе да ве пишам или како со Киево ќе се брани Конте??

Kajgana Shop

На врв Bottom