Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
^ ^ ^ ^ ^
Па јас се си мислев во среда играме со Милан :facepalm:

Патем ние ќе треба да отвараме тема за "дербито на Италија" :icon_lol: ( Сега следуваат две слики поставени од интерашите, едната е како јуве го крева трофејот во Серија Б, другата е како Интер го креваат трофејот во ЛШ )

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Пријател спушти си го SopCast и јас ќе ти дадам една страна да си земаш линкчиња да гледаш фудбал. Ни сецкат, ништо, милина. :)
Го имам сопкаст, само работата е во тоа што касни 1-2 минути. Сега во саботата, доаѓа татко ми и ми вика убав гол даде Вучко (во меѓувреме се вклучиле од Телма за голот) а кај мене дури после 2 минути паѓа голот. После му реков да не ми кажува затоа што за џабе гледам ако ми кажува пред време:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Таман Јуве реши да постигне повеќе од 1 гол на 1 натпревар и ооп . спортско сељачката редакција на телма решаваат дека "суперекстрамегапопуларниот" турнир индијан велс ќе оди место Фиоре-Јуве. Сега знаете зошто Ањели рече дека Сите и Се е против нас. Па дури и една мочана телевизија како телма.... Инаку ако некој најде црвениот картон за фиорентина, никаде неможев да го видам... ни додека го гледав натпреварот ни на хајлајтс...

F

FuckYouAll

Гостин
Го имам сопкаст, само работата е во тоа што касни 1-2 минути. Сега во саботата, доаѓа татко ми и ми вика убав гол даде Вучко (во меѓувреме се вклучиле од Телма за голот) а кај мене дури после 2 минути паѓа голот. После му реков да не ми кажува затоа што за џабе гледам ако ми кажува пред време:)
Е то да, јас на Твитер следам еден навивач на Јуве и кога ќе напиши тој нешто мене ми стигвит порака на мобилен.
И Саботата си гледам јас и гледам порака стигната "Beautiful goal from Vucinic", па и за голот од Видал исто и го исфрлив и мобилниот и све.:pos:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
--- надополнето: 19 март 2012 во 16:48 ---
Инаку ако некој најде црвениот картон за фиорентина, никаде неможев да го видам... ни додека го гледав натпреварот ни на хајлајтс...
Jas kako sto zabelezav na povtorena snimka Cerci go udri (De ceglie ili Caceres) bez topka go zabeleza toa liniskiot sudija i zatoa dobi direkten crven

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Богами како беше нападната Фб страната на Телма,не ме чуди да не видиме пренос на Јуве до крај на сезона.:D

Иначе за мечов со Фиорентина нема што да се коментира.Никој не очекуваше вакво издание после 4 нерешени,ни крива ни должна изеде петарда Фиорентина.Екстра мотиварани беа играчите,а тоа се виде и на терен,колку што прочитав ова е најтешкиот пораз во историјата на Фиорентина на домашен терен.

Единствена моја замерка до Конте е тоа што при 4-0 наместо Дел Пиеро го стави Бориело.Иначе денес на прес конференција Конте откри дека Сторари и Дел Пиеро се сигурни стартери на утрешниот меч со Милан.

Тепачите :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
Богами како беше нападната Фб страната на Телма,не ме чуди да не видиме пренос на Јуве до крај на сезона.:D

ААААА оваа недела, сакале-неќеле јуве ќе иде на телма :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Утре во колку саат играат во купот и на која ТВ ќе ја има ако уопште негде (било каде) ја има ?

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Утре во колку саат играат во купот и на која ТВ ќе ја има ако уопште негде (било каде) ја има ?
Би требало да ја даваат на Спорт клуб,ја даваа првата би требало и реваншов.Ние што немаме Спорт клуб ќе се мучиме на стримови или ќе ја гледаме во кафич/кладилница :)

С

сашенко

Гостин
Од утре ќе ми се активира бумот фајнали, ке си глеам дома :vozbud:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
а ние обичните смртници од Близу на ТВ Сопкаст ќе гледаме :icon_lol:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
а ние обичните смртници од Близу на ТВ Сопкаст ќе гледаме :icon_lol:
Па како ми се имаат заредено сопкастите во последно време поарни се од телма.
Слика џам, влакната од носот му се гледаат на играчите, плуст нема благо осакатен коментатор,
башка муфте курс по украински, арапски и слично,
нема реклами над делот од теренот кај шо е топката,
нема сплит скрин на кога се изведва слободен, пенал и сл
е сега единствено шо ми недостига е тој тракторот на телма шо брмчи со +50dB од нормалниот коментар

Kajgana Shop

На врв Bottom