Фан Клуб: Јувентус

Член од
3 февруари 2012
Мислења
204
Поени од реакции
179
Касерес неизвесен за со Фиорентина, но ќе биде повикан за натпреварот според последните информации, не била страшна повредата. Се надевам ќе игра, но нешто ми кажува дека Бонучи ќе го гледаме место него како партнер на Џорџо.. :cenzura:

И да, Јоветич е неизвесен за Фиорентина. Ако не игра, топ, меѓутоа се вршат напори од страна на медицинскиот тим на виолетовите да биде спремен. Ќе видиме.

Не знам кај прочитав ама пишуваше дека шансите да игра Јоветич се 30 % !!!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.864
Не знам кај прочитав ама пишуваше дека шансите да игра Јоветич се 30 % !!!
“Jovetic is working hard to recover and we’ll see if he can take part in training. He’ll be with us for a long time and if he’s not on the field Saturday, then we’ll see him on many other occasions.“

Еве што изјавија од таборот на Фиорентина. Ќе видиме, дај Боже да не игра.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
На Јуве им тргна со збирање на дрва во своите редови ко Бориело, па дај нека го зберат и Торес од Челзи:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
На Јуве им тргна со збирање на дрва во своите редови ко Бориело, па дај нека го зберат и Торес од Челзи:)
Хмммм... интересна идеја..... мислам дека Торес може да се врати во живите ако дојде во Италија.. се е во неговата Глава , во нозете има сигурно,го докажал многу пати во Атлетико и Ливерпул... Од друга страна иста или слична вредност има и Игуаин, братучед ми навива за Реал, и нонстоп ми вели , ајде честито нов играч...демек сигурно доаѓал Игуаин кај нас на лето.... каде чита незнам...ваљда по шпанскиот прес, реал форуми и слично.... Јас би преферирал Игуаин, но и Торес мислам дека може да распали во Италија. Што мислите вие?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Хмммм... интересна идеја..... мислам дека Торес може да се врати во живите ако дојде во Италија.. се е во неговата Глава , во нозете има сигурно,го докажал многу пати во Атлетико и Ливерпул... Од друга страна иста или слична вредност има и Игуаин, братучед ми навива за Реал, и нонстоп ми вели , ајде честито нов играч...демек сигурно доаѓал Игуаин кај нас на лето.... каде чита незнам...ваљда по шпанскиот прес, реал форуми и слично.... Јас би преферирал Игуаин, но и Торес мислам дека може да распали во Италија. Што мислите вие?
Абе види, сето тоа убаво изгледа на хартија твоево напишано... но Јувентус не е клуб кој се расфрлува со пари, прашање е колку сме спремни за да доведеме такви фудбалери?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Абе види, сето тоа убаво изгледа на хартија твоево напишано... но Јувентус не е клуб кој се расфрлува со пари, прашање е колку сме спремни за да доведеме такви фудбалери?
Па мислам дека и самиот Марота изјави пред недела две, дека конечно во управата им е јасно дека квантитет имаме доволно, и на е ред квалитетот, ќе се обиделе да донесат летово 2ца класа играчи. Ако некој се сеќава на таа изјава, заборавив детали, мислам на јувебалкан или јувефанс читав изјавата...како и да е, друго е сега кога Јуве има настап Лига на Шампиони за следната сезона, можно и некој трофеј, куп или лига :cautious: , потковано со некој нов спонзор , мислам good year за следна сеозона, кој беа другите....заборавив. Стадион...шампионски амбициии..Сега ќе биде полесно да се донесе Класа играч. Управата знае, ние знаеме, сите знаат. Е сега дали пак че имаме 100м на располагање за трансфери, не знам, ако воопшто е донесена одлука за тоа, или се носи на крај на сезона:cautious: ...
Едит-Да додадам само , велиш Јуве не се расфрла со пари, ај размисли уште еднаш, за лани го држиме првото место мислам во Италија, накај 100м потрошени..Секо и компанија малку потрошија? Амаури,Мело,Тиаго, 50м . Мал трошок?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
Абе и Меси и Роналдо да ги земеме, Бориело пак ќе биде прв избор на Конте :pos:

П.С. Gorillaz ова странава http://www.amanbe.mk/ твоја е?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Па мислам дека и самиот Марота изјави пред недела две, дека конечно во управата им е јасно дека квантитет имаме доволно, и на е ред квалитетот, ќе се обиделе да донесат летово 2ца класа играчи. Ако некој се сеќава на таа изјава, заборавив детали, мислам на јувебалкан или јувефанс читав изјавата...како и да е, друго е сега кога Јуве има настап Лига на Шампиони за следната сезона, можно и некој трофеј, куп или лига :cautious: , потковано со некој нов спонзор , мислам good year за следна сеозона, кој беа другите....заборавив. Стадион...шампионски амбициии..Сега ќе биде полесно да се донесе Класа играч. Управата знае, ние знаеме, сите знаат. Е сега дали пак че имаме 100м на располагање за трансфери, не знам, ако воопшто е донесена одлука за тоа, или се носи на крај на сезона:cautious: ...
Едит-Да додадам само , велиш Јуве не се расфрла со пари, ај размисли уште еднаш, за лани го држиме првото место мислам во Италија, накај 100м потрошени..Секо и компанија малку потрошија? Амаури,Мело,Тиаго, 50м . Мал трошок?
И за претходните години се велеше дека ќе донесат класа фудбалер, па ништо.

Поентата ми беше дека не даваат толку пари за ЕДЕН фудбалер.
П.С. Gorillaz ова странава http://www.amanbe.mk/ твоја е?
Да бе :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004
Поентата ми беше дека не даваат толку пари за ЕДЕН фудбалер.
Јуве ретко кога давал огромни суми за поединци,а последните 2 години уште повеќе поради тоа што не играат во ЛШ.Со тоа дополнително е отежнат начинот да се доведи еден таков скап играч во Јуве, бидејќи со неиграњето во Лига на Шампиони, уште од стартот Јуве е во понеповолна позиција наспроти другите гиганти кога се работи за ангажман на класа играч. Во моментов, најпотребен пред се е класа напаѓач, кој со еден потег знае да реши натпревар. Тоа е тоа што му недостига на Јуве оваа сезона. Не можи Матри на секој натпревар да постигнува голови, а со класа напаѓач во составот оваа сезона, барем половината нерешени натпревари оваа сезона, сигурно ќе беа победи.

Во средината приоритет е да се ангажира уште еден играч со слични карактеристики на Пирло, бидејќи наредната година ако Јуве се пласира во ЛШ, Јуве ќе игра на три фронта и ќе треба поквалитетна клупа. Џакерини и Естигарибија веројатно ќе бидат откупени, а Красиќ најверојатно ќе биде продаден, а можно е и Елија со оглед на тоа што не ужива голема доверба кај Конте, и најверојатно ќе биде ангажиран уште минимум 1 играч за крилната позиција.

Во одбраната мора да се ангажира класичен лев бек, и уште еден солиден централен дефанзивец.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Nejkam da se raspravam i izvenete so se mesam u temava za juve...ali najozbilno site uste mislite deka sudiite vi se krivi sto ne ste prvi ili vo samiot tim e krvicata? :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Токму тоа и сакав да го кажам. Ако би бирал помеѓу две дрва, попрво би ги избрал дрвото кое е во моментов дрво а некогаш не бил тоа, отколку некој кој бил, е, и за секогаш ќе остане дрво. Да не очекуваа нашиве напредок од Бориело во црно белиот дрес?

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
грешка си .
Јувентус минатата година потроши најмногу во Европа заедно со Манчестер Сити (80 милиони евра ) .Изминатите неколку години ивестира многу пари пред неколку сезони ги купија Диего и Мело кој вредеа 50 милиони евра .
Имаме и инвестиција од 110 милиони евра стадион .
Платите на играчите се многу големи .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
грешка си .
Јувентус минатата година потроши најмногу во Европа заедно со Манчестер Сити (80 милиони евра ) .Изминатите неколку години ивестира многу пари пред неколку сезони ги купија Диего и Мело кој вредеа 50 милиони евра .
Имаме и инвестиција од 110 милиони евра стадион .
Платите на играчите се многу големи .
И на крај од сите купени играчи и потрошени пари на плати, најдобра инвестиција испадна новиот стадион:). Така барем ќе им остане во наследство нешто на идните генерации зошто генерацијава на пропаднати инвестиции не успеа ништо да остави позади себе.
--- надополнето: 15 март 2012 во 01:56 ---
Nejkam da se raspravam i izvenete so se mesam u temava za juve...ali najozbilno site uste mislite deka sudiite vi se krivi sto ne ste prvi ili vo samiot tim e krvicata? :)
Не сум сигурен дека не сакаш да се расправаш, како прво и како второ, кај виде муабет за судии на темава за вака да улеташ со тоа прашање?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
И на крај од сите купени играчи и потрошени пари на плати, најдобра инвестиција испадна новиот стадион:). Така барем ќе им остане во наследство нешто на идните генерации зошто генерацијава на пропаднати инвестиции не успеа ништо да остави позади себе.
--- надополнето: 15 март 2012 во 01:56 ---

Не сум сигурен дека не сакаш да се расправаш, како прво и како второ, кај виде муабет за судии на темава за вака да улеташ со тоа прашање?
veruj deka nejkam...edino se raspravaat luge koi nemaat veze za fudbal...a dodeka so drugite se diskutirata...inace prasuvam poso segde gledam komentrai od fanovi na juve deka sudiite im se krivi so ne se prvi na tabale... :) samo me interesirase od tuka mislenje poso za toa e forumov :)

Kajgana Shop

На врв Bottom