HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.897
- Поени од реакции
- 1.212
Тоа е тоа, само мала споредба ќе направам кога милан играше со Џенова, исто вакво мачење беше, па имаше непостоечки пенал и црвен за Каладзе. Неможам да сватам како некој се надеваат на скудето а знаат кој луѓе се во сојузот. Како може да бидеш шампион кога буквално сите се против тебе. Пенал со Сиена, 2 пенала со Парма, денеска гледавме и одбојка, и пак немаше никаква реакција од судиите. Капак на се немавме и среќа. Колку смешни се човече веќе 3 утакмици ни враќаат за грешката во Милано, пресмешна лига.
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:16 ---
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:16 ---
Зашо не заслужуваме? Зашо секоја сомнителна одлука оди контра нас (исклучок дуелот со Милан, единствено нешто во наша корист сезонава). Зошто и при најмал контакт се судат пенали за милан? Затоа ли. Дај да бидеме малце реални, точно е дека и самите сме криви што не реализираме безброј шанси, но разликата помеѓу нас и милан е во тоа што кога на ним не им оди има друг фактор, кај нас тој фактор е против нас. Ете ќе видиш на крај на сезона колку поени има секоја екипа од помош на судиите. Намерно поништен гол за милан да еве 3 утакмици константно се свири против Јуве. Кога ќе ми текне само на пеналот на Сантакроче врз Пирло кога игравме со Парма, нема потреба повеќе што да се коментира.Не заслужуваме шампиони да бидеме сезонава тоа е.Колку и да бев оптимист сеа можам со мирна душа да им речам нек си ебат Мајката.И да ги тепаат по 5-0 Наполи и Интер нема да смени ништо ќе им гостуваат покасно на новара и ќе извчлечат мочан Бод.Ти ебам и Елија и Пепе и Џакерини.Секоја чест за Буфон Видал ПДЧ и Пирло а до негде и Вучко.Другите за нигде.И баталете тие муабети судии мудии видовме дека поништија чист гол итн итн но Џенова мора да ги тепаш било како Ебате малерите во нападот.Разочаран сум тотално.Дел Пиеро рече дека месец Март е решавачки оваа сезона па изгледа се реши шампионската титула веќе.![]()