Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Дај бе Пепе под итно Надвор не можам да го гледам веќе.Се што е можно упропасти до сега.Сите центаршутеви ги погоди фудбалерте на Џенова преку таквото веќе.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ednostavno protiv sudii ne se igra:mad: Znaci sigurno imaat dogovor nekoj da ne ni sudat penal pod nikakvi okolnosti! A pa ovie Genoa se frlaat ko kamikazi po sutevite na Juve.Imame igra ali jbg pak nemame zavrsnica

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
Која катастрофа е Пепе, неможе центаршут да испрати. Сепак беше во право кога се бунеше и доби жолт картон. Се утепаа од блокирање со раце сирачињава од Џенова. Фреј може комотно да се тргне од гол ионака имаат 3-4 голмани.

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Да ви ебам матер на судии и се да ви ебам мајката ц ц ц. Па и тие Џенова ебати нинџите еј како се фрлат не е можно ова. Арно кажа некој погоре денес празник за нив беше..како тие што се збират во Мека. :mad::mad:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Неможам веќе,заврши моето следење на Јувентус сезонава.Ме боли глава,ми пукна.(n)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кој ја бараше ѓупката да влези во игра? еве ви ја! коментари?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Не заслужуваме шампиони да бидеме сезонава тоа е.Колку и да бев оптимист сеа можам со мирна душа да им речам нек си ебат Мајката.И да ги тепаат по 5-0 Наполи и Интер нема да смени ништо ќе им гостуваат покасно на новара и ќе извчлечат мочан Бод.Ти ебам и Елија и Пепе и Џакерини.Секоја чест за Буфон Видал ПДЧ и Пирло а до негде и Вучко.Другите за нигде.И баталете тие муабети судии мудии видовме дека поништија чист гол итн итн но Џенова мора да ги тепаш било како Ебате малерите во нападот.Разочаран сум тотално.Дел Пиеро рече дека месец Март е решавачки оваа сезона па изгледа се реши шампионската титула веќе.(n)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Титула?У што се кладиме дека ќе се бориме со Интер за лига европа?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Ако до крајот сите утакмици ги изиграме нерешено, имаме ли шанса да останеме второ место?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Значи кога треба да освежи со Елија или било кој тоа го нема а кога не треба како денеска го направи тоа а пепе беше еден од најдобрите денеска...:tapp:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тоа е тоа ни фалат уште двајца класа играчи Марота кога се фати за глава се надевам на тоа му текна сега за сега да држиме второ место со нерешениве не стигаат лацио,удинезе и наполи

Kajgana Shop

На врв Bottom