Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Inace igrava bese ZANIKADE!Neznaat kaj teraat ebago napadot 0 samo nekoi poedinci pravat po nesto drugoto sve u Kurac! Kje se branelo vodstvo od 1-0 i toa protiv chievo ma ajde ti se molam! Marchisio out Caceres IN ovaa zamena mu bese WTF! pa koga ni bapnaa gol opa dotrca da stavi napad na mesto odbrana :tapp: toa e toa! Neznam i nie so se zaletavme ubavo si trgnave od pocetok glavna cel plasiranje vo LS i gotovo! A ne vaka zivci da gubam sega ne mi se jade ne mi se spie niso ne mi se pravi samo sakam da mu otidam na onoj grdiot sudija i da mu ja puknam facata! Nemoj nekoj da kaze abe pa nemase penal :mad: NEMOJ! Drame mesto da dobie crven(vtor zolt) za START OD POZADI niso ne dobiva! I na kraj on dava gol t.e. Bonucci pak si go plesna. Mizerija!!!

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Многу малце шанси за гол, уште коа влезе бонучи ми замириса нешто ама си викам ај не е ваљда до толку.... ШО БЕ НЕ Е

а Вучинич незнам само дриблаше и губеше топка

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
10тина минути пред изедначувањето се осеќаше тотален пад во играта,се чекаше само изразмнувачкиот погодок од каде ќе дојде......и дојде :facepalm:

замените дупка вечерва,не се осети никаква свежина по влегувањето на Бонучи,Касерес и Дел Пиеро

не ми е јасно како Вучко и Матри никако не можат да се проиграат и прочитаат,а веќе играат(тренираат) заедно цела сезона

повеќе од очигледно е дека е потребен поголем квалитет за шампионски тим !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Ова вечерва на душа на Конте.Имаше подобри опции.Иста грешка и со почетниот состав со Милан.Вечерва = пораз!
Сосема заслужено 1:1, дури и уште еден гол требаше за Киево чисто онака за будење на заспаниот Јуве...КАТАСТРОФА!

A

apidrone

Гостин
Аман те бе, после нерешеното со Милан готово шампиони станавме, сеа еден кикс и одма се откажавте. Уште НИШТО не е готово!

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Аман те бе, после нерешеното со Милан готово шампиони станавме, сеа еден кикс и одма се откажавте. Уште НИШТО не е готово!
со ваква игра готово е, да не може на парма да им се даде 2-3 гола, а до крај играме со уште едно 4-5 еикипи како парма и другите појаки

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Бодче бодче кој ти дава. Не заслуживме ни бодче ама и ние еднаш да имаме среќа.

Овој Конте мисли дека со ставање перика или со пресадување на коса се станува попаметен. Цела сезона не излегол со 4-4-2 формација и сега му текнало да прави експеримент. Во тимот ги има Елија и Красич тој го игра Падоин. Абе говедо едно, ако пред сезоната целта била ЛШ не мора по секоја цена да се држиш до та ко пијан за бандера. Никој нема да ти замери ако освоиш титула бе мрсул еден.

За Бонучи што да се каже. Од што е глуп и му се случуваат вакви срања. Минатиот меч со Милан кај ја згреши при додавањето, уште и од него се одби при шутот на Ничерино. Вечерва тоа ќумбето му ја подава овој си ја закова во мрежа. Кај е глуп па уште и нема среќа.

И да, си стојам на тоа дека ни бодов не го заслуживме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Сите сме разочарани, кривци ке најдеме без проблем, некој ќе каже Конте ( според мене неговите измени,и почетен состав се главен фактор за "поразот") , некој ќе каже Вучко, Бонучи итн... но факт е дека овој тим кој пред почетокот на сезоната беше планиран до крај да се бори за 3 место , во Март се наоѓа на -3 од лидерот и има натпревар помалку, може да имаме исто бодови веќе во среда ако ја добиеме Болоња, а зошто да не. Можеби после овој ''пораз'' вечерва ке добиеме некој моментум, поттик , wake up call ...

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не сум го критикувал Конте до сеа ,сум немал и причина за тоа,одлично си ја вршеше работата.Но денеска за ремиво,рамно на пораз е главен виновник.
Прво почнува со 4-4-2 формација со екипа како Киево,а во претходните мечеви со појаки екипи излагаше со 4-3-3 и со 3-5-2.Второ во 4-4-2 формација каде треба брзи крила да ги ранат со топки Вучинич и Матри во нападот,го става Падоин кој нема ни брзина и ниеден пробив не направи по десната страна.Поред толку брзи крила ставањето на Падоин беше Епик фејл.
Во второ кога притисна Киево и прашање на време беше кога ќе примиме гол го става Касерес и го вади Маркисио.Точно Маркисио не одигра ништо вечерва али во позиција кога висеше голот наместо да се нападне да се оди на втор,Конте става играч од одбрана и се брани со Киево.
По примениот гол се свестиа дека играат против Киево и дека они се тимот кој треба да напаѓа,али касно беше во тие 10 минути да се направи нешто,откако магарињата целосно се затворија.

Не е само Конте крив,кривица има нормални и кај играчите кои паднаа тотално второ,се правеа премногу грешки во одбраната и казната стигна.Среќе што не играше Пелисер кој секогаш ни лупа по некој гол,па немаше да ме чуди,ако првиот пораз го доживеевме од Киево дома

Според мене требаше да се излезе со 4-3-3 во напад Матри,Вучинич и Квањарела.Да се тргне агресивно уште од самиот старт и да се обезбеди сигурна победа.Има уште доста кола до крајот,али во моментов се уназадивме бааги во борбата за скудетото,за кое сметам дека сеуште не сме спремни.Обезбедивме место во ЛШ,и другата година со неколку засилувања би требало да бидеме уште поконкурентни.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Работата е во тоа што 90% нерешени на нас ни се киксови. Нас не ни извадила бод некоја саглам екипа. Се кладам дека до крај на сезона ќе се случи уште некое Киево. Па такви екипи треба да се победат со младинците и тоа со заврзани очи. За пола од играчите на такви екипи првпат слушам и доаѓаат и си ни вадат бодчиња. Еве пример овие од Киево на се личат само на фудбалери не. Буквално на се личат, маскоти, вработени во циркус итн. Па тој Москардели во Вардар нема да игра прва постава и една таква карикатура доаѓа во Торино и си оди со бод.

A

apidrone

Гостин
Работата е во тоа што 90% нерешени на нас ни се киксови. Нас не ни извадила бод некоја саглам екипа. Се кладам дека до крај на сезона ќе се случи уште некое Киево. Па такви екипи треба да се победат со младинците и тоа со заврзани очи. За пола од играчите на такви екипи првпат слушам и доаѓаат и си ни вадат бодчиња. Еве пример овие од Киево на се личат само на фудбалери не. Буквално на се личат, маскоти, вработени во циркус итн. Па тој Москардели во Вардар нема да игра прва постава и една таква карикатура доаѓа во Торино и си оди со бод.
Сите сме разочарани од киксов, пропуштивме огромна шанса со победа во среда да се вратиме таму каде што припаѓаме, али со оглед на тоа што главна цел пред сезоната беше место во ЛШ, ова е далеку од катастрофа, напротив. А и Милан сигурно нема се да тепа до крај, така да сеуште сме во игра.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Сите сме разочарани од киксов, пропуштивме огромна шанса со победа во среда да се вратиме таму каде што припаѓаме, али со оглед на тоа што главна цел пред сезоната беше место во ЛШ, ова е далеку од катастрофа, напротив. А и Милан сигурно нема се да тепа до крај, така да сеуште сме во игра.
Пишав во еден пост погоре,
Ако пред сезоната целта била ЛШ, не мора да се држиме до неа и во текот на сезоната. Да се бореа сега за ЛШ па ајде да речеш тоа е целта ама таа цел е веќе исполнета. Случајно да не не поминат до крај Лацио и Удинезе? Сега кога тој товар е симнат од грбот требаа да се посветат на повисока цел.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Конте изјавил дека не му е јасно зошто имало свирежи...

... ако стварно имало ова (дека не глеав со глас), лошо од страна на навивачите :/

Kajgana Shop

На врв Bottom