Да не очекуваше од босиве да го победат Милан? Јуве не треба веќе од никој да очекува помош. Треба да победат се до крај па Милан нека прави што сака. Моментално судбината е во наши раце и ако ваква шанса усерат тогаш не ни заслужуваат да бидат шампиони и фино ќе им честитаме на миланезите.Секоја чест за Палермо... да не кажеме дека не не предупредија
Точно. Алекс има дриблинг, знае да задржи топка, да навлечи повеќе противнички играчи на себе, а од таа страна ќе добива помош и со брзината на Џакерини според таа формација која ја најавуваат медиумите.Mи се допаѓа првата формација, односно, формациите се исти ама ми се допаѓа тоа што Алекс е вметнат во првата. Одамна чекам да го видам во составот, почна да ми недостасува неговото присуство во тимот. Поголемиот дел од сезоната е обичен гледач што е срамота за една таква легенда.
Па не очекував палермо да победи , ама очекував да играт фудбал . Па важат за еден од најтешките домаќини крај краева... Како и да е 0-3 веќе ова е премногу очигледно пуштање..... За другото се согласувам , се е во наши раце....Да не очекуваше од босиве да го победат Милан? Јуве не треба веќе од никој да очекува помош. Треба да победат се до крај па Милан нека прави што сака. Моментално судбината е во наши раце и ако ваква шанса усерат тогаш не ни заслужуваат да бидат шампиони и фино ќе им честитаме на миланезите.
Палермо е екипата која се избламира со Удинезе 0-7. Не гледам зошто и Милан да не ги избламира. Особено сезонава кога се гола вода за разлика од минатите сезони кога покажуваа какви такви знаци на живот. Моментално се едни од полесните гостувања во Серија А.Па не очекував палермо да победи , ама очекував да играт фудбал . Па важат за еден од најтешките домаќини крај краева... Како и да е 0-3 веќе ова е премногу очигледно пуштање..... За другото се согласувам , се е во наши раце....
Друже ти ме зезаш? Палермо на последните 4 домашни натпревари има постигнато 14 гола , 14 !Палермо е екипата која се избламира со Удинезе 0-7. Не гледам зошто и Милан да не ги избламира. Особено сезонава кога се гола вода за разлика од минатите сезони кога покажуваа какви такви знаци на живот. Моментално се едни од полесните гостувања во Серија А.
Абе 20 гола нека имаат постигнато тоа ќе остане мало екипче од Сицилија.Друже ти ме зезаш? Палермо на последните 4 домашни натпревари има постигнато 14 гола , 14 !
5-1 со ЛАЦИО
2-1 Аталанта
2-0 Новара
5-3 Џенова
10 победи и 2 порази цела сезона , како е ова лесно гостување?
Отвори да видиш кој играчи им се повредени/казнети и ќе ти стане јасно зошто вака лесно се шетаат Ибра и компанија низ одбраната на Палермо.Друже ти ме зезаш? Палермо на последните 4 домашни натпревари има постигнато 14 гола , 14 !
5-1 со ЛАЦИО
2-1 Аталанта
2-0 Новара
5-3 Џенова
10 победи и 2 порази цела сезона , како е ова лесно гостување?
Погледнав ... не знаев дека толку важни играчи се аут ... а и овој Носимович ожеднел за голови машала...добро му дошла казната...Отвори да видиш кој играчи им се повредени/казнети и ќе ти стане јасно зошто вака лесно се шетаат Ибра и компанија низ одбраната на Палермо.
уште да постигни хеттрик ко него ќе немаВивиано од еднаш во второ полувреме се разбрани цццц
Не не и Мексес ќе даде три гола дека е казнет 3 утакмици не треба да се замараме со овие да гледаме за нас неможат сеуште да го преболат бодот па мора врз други да се истураат што не не напунија нас вакауште да постигни хеттрик ко него ќе нема
Тутојуве повикувајќи се на Скај Спорт, најавува дека Конте може да излези и со 4-4-2 формација, во нападот Матри - Вучко.Mи се допаѓа првата формација, односно, формациите се исти ама ми се допаѓа тоа што Алекс е вметнат во првата. Одамна чекам да го видам во составот, почна да ми недостасува неговото присуство во тимот. Поголемиот дел од сезоната е обичен гледач што е срамота за една таква легенда.