Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Секоја чест за Палермо... да не кажеме дека не не предупредија :confused:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Секоја чест за Палермо... да не кажеме дека не не предупредија :confused:
Да не очекуваше од босиве да го победат Милан? Јуве не треба веќе од никој да очекува помош. Треба да победат се до крај па Милан нека прави што сака. Моментално судбината е во наши раце и ако ваква шанса усерат тогаш не ни заслужуваат да бидат шампиони и фино ќе им честитаме на миланезите.

F

FuckYouAll

Гостин
Ич да не се секирате за Палермо и другине просечни екипи на кои не им се игра против ббилан, и им подаруваат по 3 бода секој викенд.
Нека се чуваат таквите екипи за кога ќе играат против Јуве па да ги здрвиме доообро.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Mи се допаѓа првата формација, односно, формациите се исти ама ми се допаѓа тоа што Алекс е вметнат во првата. Одамна чекам да го видам во составот, почна да ми недостасува неговото присуство во тимот. Поголемиот дел од сезоната е обичен гледач што е срамота за една таква легенда.
Точно. Алекс има дриблинг, знае да задржи топка, да навлечи повеќе противнички играчи на себе, а од таа страна ќе добива помош и со брзината на Џакерини според таа формација која ја најавуваат медиумите.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Да не очекуваше од босиве да го победат Милан? Јуве не треба веќе од никој да очекува помош. Треба да победат се до крај па Милан нека прави што сака. Моментално судбината е во наши раце и ако ваква шанса усерат тогаш не ни заслужуваат да бидат шампиони и фино ќе им честитаме на миланезите.
Па не очекував палермо да победи , ама очекував да играт фудбал . Па важат за еден од најтешките домаќини крај краева... Како и да е 0-3 веќе ова е премногу очигледно пуштање..... За другото се согласувам , се е во наши раце....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па не очекував палермо да победи , ама очекував да играт фудбал . Па важат за еден од најтешките домаќини крај краева... Како и да е 0-3 веќе ова е премногу очигледно пуштање..... За другото се согласувам , се е во наши раце....
Палермо е екипата која се избламира со Удинезе 0-7. Не гледам зошто и Милан да не ги избламира. Особено сезонава кога се гола вода за разлика од минатите сезони кога покажуваа какви такви знаци на живот. Моментално се едни од полесните гостувања во Серија А.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Ова не е Палермо, ова е Пацермо...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Палермо е екипата која се избламира со Удинезе 0-7. Не гледам зошто и Милан да не ги избламира. Особено сезонава кога се гола вода за разлика од минатите сезони кога покажуваа какви такви знаци на живот. Моментално се едни од полесните гостувања во Серија А.
Друже ти ме зезаш? Палермо на последните 4 домашни натпревари има постигнато 14 гола , 14 !
5-1 со ЛАЦИО
2-1 Аталанта
2-0 Новара
5-3 Џенова
10 победи и 2 порази цела сезона , како е ова лесно гостување?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Друже ти ме зезаш? Палермо на последните 4 домашни натпревари има постигнато 14 гола , 14 !
5-1 со ЛАЦИО
2-1 Аталанта
2-0 Новара
5-3 Џенова
Абе 20 гола нека имаат постигнато тоа ќе остане мало екипче од Сицилија.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
5-1 со ЛАЦИО
2-1 Аталанта
2-0 Новара
5-3 Џенова
Отвори да видиш кој играчи им се повредени/казнети и ќе ти стане јасно зошто вака лесно се шетаат Ибра и компанија низ одбраната на Палермо.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Отвори да видиш кој играчи им се повредени/казнети и ќе ти стане јасно зошто вака лесно се шетаат Ибра и компанија низ одбраната на Палермо.
Погледнав ... не знаев дека толку важни играчи се аут ... а и овој Носимович ожеднел за голови машала...добро му дошла казната...

G

grande-juve

Гостин
Како што гледам на скај спорт: Буфон, Бонучи, Барзаљи, Киелини, Лихштајнер, Пирло, Маркизио, Падоин, Џакерини, Матри и Вучинич или Кваљарела не видов убаво се смени. Значи би требало да се вратиме на 4-3-3, само поише ќе ми се свиѓаше ДеЧеље лево место Бонучи.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Вивиано од еднаш во второ полувреме се разбрани цццц

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
уште да постигни хеттрик ко него ќе нема :pos:
Не не и Мексес ќе даде три гола дека е казнет 3 утакмици не треба да се замараме со овие да гледаме за нас неможат сеуште да го преболат бодот па мора врз други да се истураат што не не напунија нас вака

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Mи се допаѓа првата формација, односно, формациите се исти ама ми се допаѓа тоа што Алекс е вметнат во првата. Одамна чекам да го видам во составот, почна да ми недостасува неговото присуство во тимот. Поголемиот дел од сезоната е обичен гледач што е срамота за една таква легенда.
Тутојуве повикувајќи се на Скај Спорт, најавува дека Конте може да излези и со 4-4-2 формација, во нападот Матри - Вучко.

Бориело и Естигарибија не се на клупата.

Kajgana Shop

На врв Bottom