Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
Некако се прибрав дома, па ај Среќна Нова година, пред се здравје, среќа па и да прославиме Скудето во Мај. Поздрав Јувентини!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Среќна нова Јувенташи мои мили.Ви посакувам на сите Здравје Среќа и Радост во идната година,и конечно титулата да ја прославиме во мај затоа што заслуживме.И нека ни се со среќа Бориело,Касесрес и Пизаро.Пре задоволен сум од вие засилувања Браво Конте Браво Марота.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Среќна Нова Година Бјанконери :) . ДајБоже оваа година да ја освоиме титулата, навистина оваа година ја заслужуваат, пред се поради менталитетот и борбеноста на теренот (y). Туку овој Марота само купува, а не му текнува некој играч да продаде :eek:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Нека е среќна новава Јувентини.
Се нај убаво во неа, подобра да ви е од претходнава, и се надевам до титула барем во лига ќе успеете да стигнете. :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Среќна Нова мои fratelli се најдобро и нека оваа нова е почеток на нешто специјално како за вас така и за нашиот ЈУве

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Среќна Нова дечки се најубаво итн. нешто разбрав дека Бориело ќе биде број 23,ама мислам тој е зафатен како и да е нека дава голови.Поздрав!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Видео од медицинските прегледи на Бориело, кои играчот ги пројде утринава.

Kajgana Shop

На врв Bottom