Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ленон кај вас ко Красиќ ќе заврши. Ленон само брзина има, плус стаклен е. Башка ни д нема од дриблинг, не знам од кај го имаш заклучено ова, уште па најдобар. А и полесно би го донеле Роналдо него играч од Тотенхем.
ахаха ок .
За стаклен можеби ама дека нема дриблинг не се согласувам .
Несомнено Тотенхем е можеби најтешкиот тим за преговараже тоа ми е јасно .
Сакав да кажам само дека ми се свиѓа како игра Арон Ленон .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Borrielo ne patuva so Juve vo Dubai bidejki se povredil :tapp: Povreden igrac kupuvame ejj :facepalm:
Kje prodolzel so treninzi koga ke se vratat abe ajde (n)
Како бе сте го купиле а јас незнам :D .. мислам дека сеуште не е готов трансферот ..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
денес се јавуваат шпекулации и за Пизаро....ако некој од Рома требаше да биде купен јас би гласал за Хуан

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се токамам со денови да пишам да непишам и ај си реков да прашам , зошто толку Амаури го колните?
Ко дојде памтам уште првата сезона мислам дека беше многу добар даваше голови ова она .....
Во Парма ете беше пак дал 10тина гола ...
Искрено ретко ги следам Јувентус ама ептен ме интересира за Амаури (не верувам дека е дрво)...

A

apidrone

Гостин
Се токамам со денови да пишам да непишам и ај си реков да прашам , зошто толку Амаури го колните?
Ко дојде памтам уште првата сезона мислам дека беше многу добар даваше голови ова она .....
Искрено ретко ги следам Јувентус ама ептен ме интересира за Амаури (не верувам дека е дрво)...
Потоа престана да дава голови, имаше долг период без гол, а кога клубот реши дека е време за разделба, тој ги одби сите можни понуди за него (затоа што во Јувентус зема солидна плата од 2,4 милиони евра, а нормално сите клубови нудеа помалку).

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Потоа престана да дава голови, имаше долг период без гол, а кога клубот реши дека е време за разделба, тој ги одби сите можни понуди за него (затоа што во Јувентус зема солидна плата од 2,4 милиони евра, а нормално сите клубови нудеа помалку).
Камо да земаше 2,4м. Обратно зема мислам, 4.2м

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Верувај...просек напаѓач кој може да игра само за мали клубови(Парма,Палермо...).Првата сезона во Јувентус може да се каже дека му беше солидна даде 11 гола,беше втор најдобар стрелец во тимот. Али после се видоа неговите квалитети на 30 меча само 6 гола.Не успеа да се наметне ни кај Дел Нери и беше позајмен во Парма.
Преценет играч на кој Секо му даде плата од 4 милиони,и сега клубот не може да се отараси од него.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705
Амаури не е дрбо само не може да игра во тактиката на Конте и дел нери него му треба некој што ке го рани со топки како Кавани во Наполи.

Иначе Бориело е наш играч
Агентот на Касерес изјави дека Касерес е играч на Јувентус.
SKY - Рома и Јувентус се договорија за Пиѕаро :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Пизаро е машина во нозете и веќе докажан играч во Серија А,но требаше Монтоливо да се земи......и вака не е лошо - Пирло ќе може да одмара повеќе и да се штеди за време на сезоната

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Среќна Нова Бјанконери,здравје,успех,среќа...па во Мај да се израдуваме на скудетото.:)

:icon_mrgr:

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Среќна Нова Година Јувентини.Многу здравје,среќа,љубов и се разбира титула во годинава што е пред нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom