Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
G

grande-juve

Гостин
Trezeguet, Chiellini and Camoranesi ќе стартуваат против палермо, изјави раниери

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Za utre sum optimist deka ke pobedime, a so Chelsea si znaeme deka ke bide epten mnogu tesko no veruvam vo Juventus:smir:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.767
Поени од реакции
9.895
Морав... Едноставмо морав по втор пат да го постирам клипов овде! Секој ебен пат коа го глеам, ме наежува ко скубана кокошка. Клипов е... невиден. Дига морал, мотивација невидено. :)

аааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Без гајле сигурно некаде ќе ја има, не се сите дебили како МТВ.

А што е полоша Реал - Ливерпул од Челзи - Јуве па што се чудите толку? Нормално, вие сакате да ја гледате Јуве, ние сакаме Реал. Тоа е тоа, ја избрале Реал. Како да ќе ги даваат Виљареал - Панатинаикос па...позз.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
А што е полоша Реал - Ливерпул од Челзи - Јуве па што се чудите толку? Нормално, вие сакате да ја гледате Јуве, ние сакаме Реал. Тоа е тоа, ја избрале Реал. Како да ќе ги даваат Виљареал - Панатинаикос па...позз.
ja mislam deka real e sranje i liverpul e sranje i mislam deka juve is the best, i mislam deka ke gi tepa palermo i celzi i drugo ne mislam, i pozdrav do site

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.266
Поени од реакции
8.219
Abe vi rekov da ne pizdite. Ako Real- Liverpool e na prva, togas Chelsea-Juventus ke bide na vtora i zavrsena rabota. Kako i da e ke gi ima i ke gi gledame. Ne gledam vo sto e problemot.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Juve - Chelsea ќе оди на Rai Uno за тие што се во можност да гледаат. :helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.564
Поени од реакции
48.508
Juve - Chelsea ќе оди на Rai Uno за тие што се во можност да гледаат. :helou:
Зар ги имаат откупено правата оваа година Рау Уно за ЛШ, колку што знам друга телевизиска куќа ги пренесуваше натпреварите од ЛШ во Италија . :toe: Башка што некогаш на нашиве кабловски оператори имаат навика и да ја гасат Рау Уно, кога пренесува некои вакви натпревари .

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Зар ги имаат откупено правата оваа година Рау Уно за ЛШ, колку што знам друга телевизиска куќа ги пренесуваше натпреварите од ЛШ во Италија . :toe: Башка што некогаш на нашиве кабловски оператори имаат навика и да ја гасат Рау Уно, кога пренесува некои вакви натпревари .

Eве провери, а тоа што се гаси е поради тоа што за време на утакмица Раи кодира, а нашиве ја емитуваат без картици.
Иначе да, правата за ЛШ ги има Sky Italia.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.266
Поени од реакции
8.219
I drug pat bile najavuvani mecevi od CL na Rai pa kablovskata ja gasela televizijata zatoa sto nema plateno za da se izvrsi prenosot od natprevarot. Isto taka i ovoj pat ocekuvam " crna magija" na Rai ama kako sto rekov mecot ke go ima na MTV2

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ако имате Стар тв од Турција мислам дека ке ја дадат, но сеуште не е официјално треба да почекаме уште некој ден.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.266
Поени од реакции
8.219
Pa na kraj i da ja nema nigde na televizija,(a ubeden sum deka ke ja ima na vtora) netot nikogas ne ne izneveril. Kako i da e ke ima kade da se gleda. Ona sto e pobitno e Juve da prikaze dobra igra i da izbori dobar rezultat a nie nema nisto da smenime so toa sto ke ja gledame ili nema da ja gledame.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Многу нормално дека Реал е страње во споредба со Јуве. На два пати ги истурија.
За вечер се надевам на победа и на стекнување поголема самодоверба за со дуелот со Челзи. А сигурно ли ке ја даваа Јуве на МТВ2. Ако знае некој нека пише. Ке биде интересно, тој што коментира за Јувентус е:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom