G
grande-juve
Гостин
Trezeguet, Chiellini and Camoranesi ќе стартуваат против палермо, изјави раниери
Без гајле сигурно некаде ќе ја има, не се сите дебили како МТВ.
ja mislam deka real e sranje i liverpul e sranje i mislam deka juve is the best, i mislam deka ke gi tepa palermo i celzi i drugo ne mislam, i pozdrav do siteА што е полоша Реал - Ливерпул од Челзи - Јуве па што се чудите толку? Нормално, вие сакате да ја гледате Јуве, ние сакаме Реал. Тоа е тоа, ја избрале Реал. Како да ќе ги даваат Виљареал - Панатинаикос па...позз.
Зар ги имаат откупено правата оваа година Рау Уно за ЛШ, колку што знам друга телевизиска куќа ги пренесуваше натпреварите од ЛШ во Италија .Juve - Chelsea ќе оди на Rai Uno за тие што се во можност да гледаат. :helou:
Зар ги имаат откупено правата оваа година Рау Уно за ЛШ, колку што знам друга телевизиска куќа ги пренесуваше натпреварите од ЛШ во Италија .Башка што некогаш на нашиве кабловски оператори имаат навика и да ја гасат Рау Уно, кога пренесува некои вакви натпревари .
I drug pat bile najavuvani mecevi od CL na Rai pa kablovskata ja gasela televizijata zatoa sto nema plateno za da se izvrsi prenosot od natprevarot. Isto taka i ovoj pat ocekuvam " crna magija" na Rai ama kako sto rekov mecot ke go ima na MTV2Зар ги имаат откупено правата оваа година Рау Уно за ЛШ, колку што знам друга телевизиска куќа ги пренесуваше натпреварите од ЛШ во Италија .Башка што некогаш на нашиве кабловски оператори имаат навика и да ја гасат Рау Уно, кога пренесува некои вакви натпревари .