- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.345
- Поени од реакции
- 75
сакав да кажам дека не сакам денеска да брани буфон оти ќе го наполнат со голови и пак јуве ке изгубиso sakase da kazes????????:kesa::kesa::kesa::kesa:
сакав да кажам дека не сакам денеска да брани буфон оти ќе го наполнат со голови и пак јуве ке изгубиso sakase da kazes????????:kesa::kesa::kesa::kesa:
neso ne si u red druze.edvaj cekavme da se vrati zverot od povredata sea se izbacues so ovakvi NEIZDZRANI mislenja.ne deka maninger e slab,ali GIGI BUFFON e eden i edinstven.pozz:salut::salut::salut:сакав да кажам дека не сакам денеска да брани буфон оти ќе го наполнат со голови и пак јуве ке изгуби
znam znam odvaj cekav ama se uste ne e vo forma za da brani inaku znam koj e buffon i koj e maninger,site cekavme i da se vrati trezegeneso ne si u red druze.edvaj cekavme da se vrati zverot od povredata sea se izbacues so ovakvi NEIZDZRANI mislenja.ne deka maninger e slab,ali GIGI BUFFON e eden i edinstven.pozz:salut::salut::salut:
Se priblizuva krajot na temava. Izgleda vecerasnata pobeda ke ja proslavuvame vo nova tema.
Da se nadevame deka ke ni podarat pobeda za da ja pocneme temata so so ubavi vpecatoci a ne so nervozni postovi zaradi eventualen neuspeh
Кико подобро ништо не кажувај нека биде изненадување, ај и од мене честитки за 1000 страна :helou:Ajde cestito 1000 ka Juventini. Da ni se mnozat uste mnogu stranici vo novata tema pred se ispolneti so uspesi na nasiot omilen Juve. FORZA JUVENTUS!!!
P.S. Kiko do kade si so podgotovkata na novata tema? Ke ja bide li?
Mene mi se ednakvo bitni dvata meca, zatoa sto ekipa kako Juve sekade kade sto igra mora da odi na pobeda.Мене по важно ми е да извадиме добар резултат со Челзи, и мислам дека треба да се фокусираат на натпреварот со Челзи. Но прво вечер ке треба со Палермо да изиграме добро и после со поголем морал да влеземе во дуелот со Челзи.
ftopic:А што ке биде со оваа тема кога ке се отвори старата?