Фала фала. До 1000ка не 100ка ке стигнеме.Ajde so srekja neka vi e i so Palermo i so Chlsea,
P.S aj uste malce i vie stignuvate do 100ka.Bravo!Cestito!
Ne, Manchester napravija 1000 uste pred Milan, ama nema vrska treti ke bideme so takvo dostignuvanjeНие сме втори до 1000ката така?Само фан клуб Милан уствари не не...Сликовница-клуб Милан е пред нас така?
E dobro de, ke ja ima na MTV2. Nema mesto za panikaZnacit ovie od MTV1 me izvadija od kontakt:nerv:Namesto Celzi-Juventus da ja davet direktno tie se zapnale samo za Real:zid:
Ако не е пренос Челзи-Јуве, сигурно ќе биди снимка, а за да ја гледам утакмицата ќе останам и до 5 сато сабајле буден ако треба.Znacit ovie od MTV1 me izvadija od kontakt:nerv:Namesto Celzi-Juventus da ja davet direktno tie se zapnale samo za Real:zid:
I jas ke ostanam ama problem e so trebit vo 6 da stanam sa naskolo.Ако не е пренос Челзи-Јубе, сигурно ќе биди снимка, а за да ја гледам утакмицата ќе останам и до 5 сато сабајле буден ако треба.
дадов 10 ако треба че даам уше 20eu.:pos2::pos2::pos2к-15)I jas ke ostanam ama problem e so trebit vo 6 da stanam sa naskolo.
Без гајле сигурно некаде ќе ја има, не се сите дебили како МТВ.Znacit ovie od MTV1 me izvadija od kontakt:nerv:Namesto Celzi-Juventus da ja davet direktno tie se zapnale samo za Real:zid: