A
apidrone
Гостин
Да не ќе иде утре некој на тоа предавањето?
Какво предавање?Да не ќе иде утре некој на тоа предавањето?
Bump.Некој нешо да не знае за мрежно програмирање...што се учи, кој го предава...бива ли да се земе?
зашто , ај ја вака да се замешам ако сум медицинар, ама знам скоро све за феит другарите ми се таму, па ако си на ики зашто не идеш ? Само тентов ке остане на финкиНајн
Абе веќе запишан факултет, сега втора година па да се префрлам, малку глупо нели да шетам по факултетиве? Да се запишував сега прва, на ФИНКИ ќе одев без размислување ама па изјави, префрлање документи, досиеја, шкртање по индекси, познавајќи ја македонската администрација ништо чудо и да ти изгубат нешто.зашто , ај ја вака да се замешам ако сум медицинар, ама знам скоро све за феит другарите ми се таму, па ако си на ики зашто не идеш ? Само тентов ке остане на финки
Истата изјава мораш да ја пополниш и ако сакаш да останеш на ФЕИТ. Истата процедура ти е без разлика кој факултет и да го избереш. Ти ја пополнуваш само изјавата (заокружуваш Феит или Финки) и останатото они ти го средуваат.Абе веќе запишан факултет, сега втора година па да се префрлам, малку глупо нели да шетам по факултетиве? Да се запишував сега прва, на ФИНКИ ќе одев без размислување ама па изјави, префрлање документи, досиеја, шкртање по индекси, познавајќи ја македонската администрација ништо чудо и да ти изгубат нешто.
Вака истите професори ќе ми предаваат, не е само Тентов, а и тие што ќе одат на ФИНКИ во иста зграда ќе бидат. Зошто да се префрлам?
Да, да, јасно ми е, повеќе за другите бирократии ми беше. Средив тоа.Истата изјава мораш да ја пополниш и ако сакаш да останеш на ФЕИТ. Истата процедура ти е без разлика кој факултет и да го избереш. Ти ја пополнуваш само изјавата (заокружуваш Феит или Финки) и останатото они ти го средуваат.
Мрежни ОС е интересен предмет. Се учат основни, како и малце понапредни UNIX команди.Bump.
Btw, ако може да пишете и за Мрежни оперативни системи и Софтверско инженерство?
Македонски и математика екстерни, информатика/англиски/физика и било кој за интерни ... јас на пример ги имав информатика и англискиa koi predmeti treba da se izberat za polaganje na matura?(bez fizika)
Лихнида е злато!Дали некој знае кој ќе предава физика на бруцошите? Јас сега одам на подготвителни, и таа асистентката Лихнида ни држи часови, и ок ми изгледа..