Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
21 април 2022
Мислења
7
Поени од реакции
2
Четврта година сум и ми треба совет. Се двоумам меѓу Софтверско инженерство на ФИНКИ и КТИ на ФЕИТ. Ми оди математика, учењето не ми е проблем, размислувам за тоа каква ќе им биде перспективноста во иднина на факултетиве во врска со работа. Што мислите вие?

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Четврта година сум и ми треба совет. Се двоумам меѓу Софтверско инженерство на ФИНКИ и КТИ на ФЕИТ. Ми оди математика, учењето не ми е проблем, размислувам за тоа каква ќе им биде перспективноста во иднина на факултетиве во врска со работа. Што мислите вие?
Разгледај ги предметите на двете наставни програми и одлучи што повеќе те влече. Во однос на работа, не би требало да има проблем, само треба да учиш и во трета/четврта да отидеш на некоја пракса.

Член од
14 јуни 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво,и јас сум исто 4та година и се двоумам помеѓу истите опции но кого и да прашам ми вели оди на КТИ бидејќи луѓето више го ценеле електро и плус било многу поорганизирано од ФИНКИ но уште незнам
Ениван елс од постариве да сподели искуство?

Kajgana Shop

На врв Bottom