Факултет за Електротехника и информациски технологии

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Потврдава од бибилиотека што треба за упис на зимски сем. од библиотека ли треба да се земе или од кај тетките?
Од библиотека :)

Мора ли да се оди на 15ти во Борис?
Можеш ако сакаш да го видиш премиерот... инаку немора :)

A

apidrone

Гостин
Потврдава од бибилиотека што треба за упис на зимски сем. од библиотека ли треба да се земе или од кај тетките?
Па и во библиотека има тетки :) Идеш унатре, тука на шалтер те чекаат ливчињата, т.е. потврдите, си попунуеш едно, тропаш на прозор, ти отвара тетката, ти го зема ливчето, проверува, и ако е се во ред ти дава потпис и печат. И чао пријатно :)
Мора ли да се оди на 15ти во Борис?
И кога ќе не известат кое време ќе се оди??
Треба да се регистрирам на http://e-tech.feit.ukim.edu.mk за да бидам во тек со соопштенијата?
Следната недела ќе има соопштение за се. Што се однесува до порталот, тоа е за тековни студенти. Регистрирај се, таму ќе добиваш соопштенија, резултати и слично за оние предмети за кои професорите и асистентите изразиле желба да го користат порталот. Во прва година таму се двете математики, двете физики и двете електротехники. За СП и ООП си има соодветна јаху група.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Уписите на зимскиот семестар на ФИНКИ ќе се одвиваат во периодот од 12 - 16.09.2011 година, од 10:00 - 14:00 часот, на следните локации:

– За студентите на студиските програми пренесени од ФЕИТ, во лабораторијата SoCD;
Кај е оваа лабораторија знае некој?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ќе може некој од постарите колеги да ми каже каде треба да ја доставам молбата за запишување предмет за кој не усполнувам услов?

Член од
9 септември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Би сакал некој од постарите колеги од КСИА да ми кажи кој го предава Логички кола и дали да го запишам тој или пак да запишам Алгоритми и кој го предава тој предмет... и ако можи да сподели некоја информација во врска со двата предмети :) Благодарам однапред

A

apidrone

Гостин
Би сакал некој од постарите колеги од КСИА да ми кажи кој го предава Логички кола и дали да го запишам тој или пак да запишам Алгоритми и кој го предава тој предмет... и ако можи да сподели некоја информација во врска со двата предмети :) Благодарам однапред
Лани ЛКДА за КСИА го предаваше Кацарска, исто и за ИКИ 2, на ИКИ 1 им предаваше Тентов. Не знам како ќе биде оваа година. Али запиши си го тој, АСП е тежок предмет (барем така викаат).

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.155
Поени од реакции
5.923
Изволте.
Неам спомнато таму за АСП... У кратки црти - не го бирај. :pos:

Член од
9 септември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ако е Кацарска,тогаш не е лошо,а за тој Тентов слушнав дека не бил баш цвеќе за мирисање:unsure:Иначе предметов Логички нешо тешко е или? И фала за досегашното инфо :)

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Логички кола ќе предава Соња филиповска , само не сум сигурен дали на двете групи .

A

apidrone

Гостин
Сеуште не се знае дефинитивната бројка на тоа колку студенти останале на ФЕИТ.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мислам дека до 16 трае изјаснувањето. Тогаш ќе се знае колку останале.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Некој нешо да не знае за мрежно програмирање...што се учи, кој го предава...бива ли да се земе?

Член од
5 декември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Dali nekoj moze da mi podobjasni vo vrska so izbornite predmeti za iki za vtora ? vasi iskustva so niv i sl...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
За ЛКДА нема услов, така? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom