Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.499
НајнНе идеш на ФИНКИ?
НајнНе идеш на ФИНКИ?
That's the spirit ))Најн
Ја ко што ѕирнав фотокопирницата си е Ваљда ќе ај остават фотокопирницата само по хајтек ќе еШто ќе има таму кај шо беше фотокопирницата? Пошо со електронските врати мн сајнс фикшн ми изглеа
Верка, Маргарита и Христина се професорки по физика ... до сега имало по 5 паралелки бидејќи многу студенти се запишуваа и сите три професорки имаа по една или две паралелки, но оваа година очигледно ќе има помалце паралелки така да не се знае ... а Лихнида е асистент и многу е добра, една од најдобрите на факултетот ... ја не и одев на часови, мислам дека се заебав ама на испит ако ја прашаш нешто гледа многу убаво да ти објасни за да сфатиш и да напишеш.Дали некој знае кој ќе предава физика на бруцошите? Јас сега одам на подготвителни, и таа асистентката Лихнида ни држи часови, и ок ми изгледа..
Студентите на ФИНКИ ќе имаат поголеми привилегии во однос на користење на лабораториите и пракси (ако продолжат со истото темпо). Исто така, ако презапишеш предмет не ќе може истите професори да ти предаваат зошто тие ќе зимаат само година за година. Пример, оваа година ќе предаваат на 2, 3 и 4, потоа на 3 и 4 и на крај само на 4. По таа логика, можеш да заглавиш на ФЕИТ, ако они под итно не најдат соодветен кадар. ФЕИТ има искуство, традиција. Важи за еден од најтешките и најуспешни факултети кај нас. ФИНКИ допрва треба да се докажува. Тоа што сега го прави е далеку подобро од тоа што ФЕИТ го нуди. Може е само маска за да се соберат повеќе студенти :pИ која е сега моментално разликата меѓу двата факултети за затекнатите студенти? Никаква!? Истите професори кои ќе предаваат на ФИНКИ ќе ги дошколуваат и затекнатите студенти на ФЕИТ. Johny, what the fuck?