- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ип![]()
Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања

Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....
ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ип![]()
дада георгина е <3 :/Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања) Баш се закон
Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....
И мене ми се допаѓа Сања! Има некој шарм во неа + струмички акцент помешан со литературен говор! Пријатно е да се слуша и отворена е да помогне до каде што може. Туку, Џени, ти имаше слика од неа во ПЦ? Ако да дај ми ја на ПП, нема да ја злоупотребувам:smir:Се сфаќам коа ми објаснува она, дојди Тунеска да ти објаснува задачи, ако сфатиш една ќе повлечам се што кажавКога ќе наиде на задача што не ја знае, одма пауза
![]()
Може сум спомнал поназад, али и мене ми беше омилена СањаИ мене ми се допаѓа Сања! Има некој шарм во неа + струмички акцент помешан со литературен говор! Пријатно е да се слуша и отворена е да помогне до каде што може. Туку, Џени, ти имаше слика од неа во ПЦ? Ако да дај ми ја на ПП, нема да ја злоупотребувам:smir:
А јас шо мислиш зашо презапишав ДМ ? :pos2:Може сум спомнал поназад, али и мене ми беше омилена Сања![]()
Доста бе ти и онака не се појавуваш на факултетА јас шо мислиш зашо презапишав ДМ ? :pos2:
Ја слушам компјутерски архитектури.Колеги, има ли некој од вас што слуша Виртуелна Реалност?
Исто така ми требаат малку информации и од ИНФО колеги што слушаат Бази 1, ДКС и Компјутерски Архитектури (ИНФО)