- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ип![]()
Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања

Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ип![]()
Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања) Баш се закон
Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....
Се сфаќам коа ми објаснува она, дојди Тунеска да ти објаснува задачи, ако сфатиш една ќе повлечам се што кажавКога ќе наиде на задача што не ја знае, одма пауза
![]()
Може сум спомнал поназад, али и мене ми беше омилена СањаИ мене ми се допаѓа Сања! Има некој шарм во неа + струмички акцент помешан со литературен говор! Пријатно е да се слуша и отворена е да помогне до каде што може. Туку, Џени, ти имаше слика од неа во ПЦ? Ако да дај ми ја на ПП, нема да ја злоупотребувам:smir:
Може сум спомнал поназад, али и мене ми беше омилена Сања![]()
Доста бе ти и онака не се појавуваш на факултетА јас шо мислиш зашо презапишав ДМ ? :pos2:
Ја слушам компјутерски архитектури.Колеги, има ли некој од вас што слуша Виртуелна Реалност?
Исто така ми требаат малку информации и од ИНФО колеги што слушаат Бази 1, ДКС и Компјутерски Архитектури (ИНФО)