Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја дирајте Кате , заедно со Иван и Боби се НАЈБОЉЕ асистенти !!!
Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
За ООП, моеш на усб да си ги однесеш вежбите (ова скришно, се разбира), и после саат, саат и 10 минути, да му кажеш на демонстраторот дека си готов. Лани пуштаа да си одиш ако си готов, не знам за оваа год.
+ знаам и кај живее во пп!Ти изгледа познато?
![]()
Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
![]()
Ја мислев мојот е заебан...
Кажете им: „Сакаме уште, сакаме уште!“
Бај д веј, сега бев на математика друга паралелка да поднаучам нешто нели, и влезе деканот задишан цел и кажа дека му се јавиле од Влада, ќе дошол утре Грујо во 14ч да промовира некои книги кои ќе останат на факултетот, кој сакал да дошол и рече демек било срамота ако дошол премиерот а немало никој.
Е сеа ja викам да нема никој![]()
--- надополнето ---
Сања и Иван се кока кола за пола асистенти на факултетон, со нив двајца и од 8 до 8 да имам како колегава нема да ми пречи![]()
Мораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.Сања и Иван се кока кола за пола асистенти на факултетон, со нив двајца и од 8 до 8 да имам како колегава нема да ми пречи![]()
Пеееееееее, повЉАкува кууууу...Мораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.
Мораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.