Утринско расположение

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.566
Поени од реакции
4.540
Посебно сум расположен кога ми е надрвен насабајле

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Кога станувам за у школо од сабајле сум ептен нервозен,али тоа трае едно 5-10 минути дур не се освестам,а после сум супер расположен.

А, за викенд, тоа е веќе посебна приказна. Станувам кога сакам(освен кога немам утакмица) и сум секогаш расположен.

Член од
11 март 2010
Мислења
46
Поени од реакции
1
До пред извесен период станував одма само што ќе ми заѕвонеше алармон но сега ми ѕвони и алармот и моите ме стануваат со молење...:nesum:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Веднаш станувам ако имам некои обврски и првата реченица што ја кажувам е ,, леле кога ќе се вратам дома има да се изнаспијам'':icon_bigg иначе што се однесува до раположението па ОК сум расположена или пак зависи од тоа што ме очекува:icon_bigg

С

Сатори

Гостин
Ако имам кафе и цигари ќе биде убав ден, ако немам, ги жалам луѓето што се во моја близина.:шмизла:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Секогаш кога ќе станам расположен и после кога ќе ми текне на проблемите и ми пропаѓа се.:toe:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
тешко се будам јас (sleepy person :pos2:) ако има кафе се е ок

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Со оглед на тоа што секогаш(скоро секогаш) сум насмеана и расположена, таква сум си и кога ќе станам...добро од кога ќе се расонам:) Ама и се дешава да бидам и нервозна кога знам дека има некој тест, испрашување и посебно кога не сум наспана. Поточно во такви моменти само ќутам, ама ако ми спизди некој нешто го наебал на велико.:kesa:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.039
Поени од реакции
74.470
Скоро секогаш кога станувам сум во добро расположение :) Станувам, свиркам пеам, али после пак ме фаќа спанка и ми треба уште пола саат (таман дур стигнам до факс:)) за да се расонам целосно и во тие моменти сум премногу ќутлив :pipi:

M

MIL

Гостин
Лошо утро би имал само ако сум пиел од вечерта т.с сум претерал салам или ако времето е тмурно , темно или ако сум нешто од вечерта скаран со љубовта . Иначе секое утро сум насмеан зашто ме буди еден прекрасен глас и ми кажува дека ме сака :smir:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Хмм епа вака ... расположението во првите секунди од утрото зависит од то кој ден е и кој ме будит ... иначе секое утро го започнувам со многу позитивна енергија и музика :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Во секој од тебе синко, живеат бел и црн волк. Белиот е оптимизмот, надежта, вербата, храброста, мирот, радоста, искреноста, љубезноста...
Црниот - злобата, зависта, песимизмот, каењето, тагата, самосожалувањето...
- Кој од нив ќе победи дедо?
Оној што ќе го храниш!

Е така, секое утро имаме избор за нашиот светоглед. Од едната страна на наткасната се розовите, од другата црните очила. Оние што сакаат нешто да сменат во денот кој им претстои, наутро ги ставаат оптимистичките очила. Оние што само сакаат да се „шмугнат“ низ денот, конформистички како и половина свет, не се ниту важни.

Секое утро се будам без мака и со желба да го зграпчам денот и сите позитивни детали од него :).

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Стандард ми е да направам два - три пати снуз зошто сум го ставила да ѕвони пола саат пред стандардниот аларм и се будам полека. Кога ќе станам обавезно одам до вц и кога ќе излезам сум будна и спремна за се`. Има денови кога не местам аларм и си се будам сама е тогаш ми е најубаво... опуштено и релаксирано . Во случај да ми се развика мајка ми уште кога ќе ги отвори очите ,ееееее тогаш целиот ден претрпува последици.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Obicno sum raspolozena,treba so glavobolka da stanam pa da ne sum kako so treba

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.937
Поени од реакции
892
сеа коа не сум во школо си се будам многу убаво и сум мн расположен ама после доаѓа пеколот така да расположението опаѓа се до вечерата па после повторно се зголемува :)

Kajgana Shop

На врв Bottom