Утринско расположение

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Лесно се будам, тоа не ми е проблем .. Ама како се осеќам, тоа само јас си знам. Инаку расположен сум, правам муабет, имам елан, ама гнил сум внатрешно. Додека не го надокнадам сонот кога ќе се вратам, не ме бидува.:cautious:

Најдобро ми е кога ќе станам околу 12-1 ч. Ќе си доручкувам онака сам на раат и во наредните саат-два сакам празна куќа, никој да не се вртка напред-назад околу мене. :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Никогаш не сум можел да го сфаtам она - "Ладен туш насабајле" . Јел сте ви нормални...?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Никогаш не сум можел да го сфаtам она - "Ладен туш насабајле" . Јел сте ви нормални...?
Фала на прашањето нормални сме си, ако сакаш да се освестиш како што треба и да функционираш прилично нормално преку ден најдобро решение според мене е ладен туш наутро :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Се будам кога сакам. Од аларми веќе отрпнав и ги гасам во сонот. Чат-пат и ако има некој до мене можам да си направам муабет со него и да не памтам ништо. Тешко станувам и додека не се изнаспијам убаво денот не ми е почнат

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кога станувам за на школо одсабајле сум намќор.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Одлично расположение, за школо се будам и пред алармот и иако сум спиел само 4-5 часа се осеќам супер, а кога ќе спијам по 10-12 часови се осеќам ко утепан и намќорест.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Последниве неколку денови утринското расположение ми е на ''нивоу'' :D Се прибирам дома накај 3-4 (минимум) а у 7 треба да сум на нога за на работа.Најзаебано е шо и кога ќе си дојдам дома неам време за спиење и дур да видиш пак треба да излезам и така се у круг...(со душа чекам саботаааа! :D )

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.658
Поени од реакции
31.547
super., ako nafrlam voda na lice i se osvestam dobro e ama ., ako ne e togash teshko i na samsebe i na tie okolu mene:eek:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
утринско не би го рекол 2,3 па и четири саат поручек хахаах летна шема и прилично наспан но ако ја заборавам ролетната и сонце ме испука и ме разбуди многу порано (недај боже некоја мува да има аууу) е тогаш е лошо

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
В лето кога ќе спијам до колку што ми се можи

Во останатиот дел од годината, обично кога одам на факултет

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Не сум намуртена наутро, али сум нерасположена за муабет...Кога некој ми зборува тој пола саат ништо не слушам ни приметувам ...И многу трапава сум, па најчесто кршам нешто сабајле или истурам..Тешко се будам ми треба јако нескафе да се освестам.:pipi:

M

MIL

Гостин
Raspolozen uvjek, a najveke ako vidam sonce nadvor togas sum ludilo i nasmean i sfakam da denov ke mi e top :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Прво ми треба многу јака воља да станам од кревет :D Многу ми е лесно да се свртам и да заспијам во секунда :icon_lol:
Откако ќе станам, ако нема кафе направено (филтер), тапа ми е пошо треба да го правам и се нервирам и си пцујам во себе. Се движам ко зомби некое, едвај гледам... Ако треба кучињата да ги хранам и за тоа пцујам у себе... Не сум за ништо од сабајле...
Ако треба да идам негде, спијам до последен момент, па станувам се спремам најбрзо и низ врата (ни кафе ни ништо)... И возам полузаспана најчесто додека не се штрекнам и тогаш будна сум :pos:
Ако не треба да идам нигде, зависи од денот. Некогаш се расонувам побрзо од друг пат. Муабет најчесто не ми смета. Тоа ми помага да се расонам. И телефонот или компјутерот исто ми помагаат да се расонам.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Ужас жив сум одсабајле. Им завидувам на оние луѓе што стануваат од кревет и одма се расположени, расонети, нормални... Ја се будам и чувстувам како луѓето околу мене тивко (а понекогаш и ептен гласно) ме мразат додека пијам кафе и се мрштам :(

Ужас!

Kajgana Shop

На врв Bottom