Утринско расположение

M

MIL

Гостин
Mamuran, a u stvari ocajan,
Ostavljam, ponizen, razocaran,
Otkada od mene ti si otisla
I sve moje snove lako srusila. :tapp:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Многу ми зависи од будењето.Ако така некоја пријатна и убава особа те разбуди со сите романтики и сл, не ни можеш да бидеш намрштен, ама тука има едно големо ама...
Сериозно
Не сум утрински тип.Ми треба миниму пола саат дур почнам да зборам,функционирам освестам и сл.
Алармот ми ѕвони Faithless-Insomnia посебно делот кај што вика I can't get no sleep па сеа ти види...
Вечито ненаспана сум:pipi:

Член од
7 декември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
3
Одма се освестувам ама затоа после пак идам да спијам

К

Кики.

Гостин
зависи кога - како. од обврските, од тоа колку сум наспана ама никогаш не сум лута дури и да ми се спие. фак ит тоа е што се мора се мора. :toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
1. Зависи

2. Зависи каде треба да одам, зависи обврските или нешто друго, секогаш расположението е различно, ретко кој е расположен секое утро, скоро и никој не познавам таков. Како на пример прво место ке го ставам будењето за на училиште, какво расположение можеш да имаш ? :S.

Башка денес кога станав бех многу расположен, бидејки сонував сон кој ми го креваше расположението и сон кој тешко може да го заборавам, и кој ме потсекаше на нешто, и при денот немав никакви обврски онака слободен ...
(Л)
Здравје за утре, ке видиме какви се плановите и дали ке си наспиен :))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зависи кога како ако го слушнам глупиот аларм на телефонот сум нерасположен а ако сам се разбудам и не сум на школо поубаво утрото не може да биде.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ако се разбудам сама без аларм или тато по 108 пат да тропа на врата и да ме праша дали сум сабалје нашколо,тогаш расположението ми е солидно, во спротивно све живо и диво ми смета и цел ден ми е напорен.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ако се разбудам после пијана вечер ... коа сум мамурен се осекам поубав ... :)

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Како што може да се види - сум расположен наутро.

T

TaMчЕ

Гостин
Мразам кога ќе го слушнам алармот..одма некоја негативна енергија ме пука и не дај боже некој да ми прозбори :vozbud:.. ќе биде интересно :pos:
Кога се работи за извршување на обврските...сакам се да ми биде завршено на време без разлика дали ми се спие или не

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Многу тешко се будам, па затоа ми ѕвонат 5 аларми, а секои 10 минути...така да ми треба околу еден час да станам:kesa: после одма си правам кафе и после кафето сум како нова...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
коледе леде паднало греде и ОП станат сум!!! кој не би станал на ваки детски распеани гласчиња? хехех

инаку тешко се будам ептен тешко... поготово за на факултет.. незнаете колку ми е слатко спиењето кога знам дека треба да станам..
а инаку кога знам дека имам некоја посебна обврска несекојдневна за некое чудо станувам...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Мразам утро. Најмногу!!!!!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Кај мене всушност се работи за утринско нерасположение. тешко се будам, тешко се освестувам. Дупла доза кафе и еден сат вегетација пред компјутер обично се доволни за опоравување, но утрото е веќе поминато, така што не може да се каже дека утринското расположение е поправено.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
со маки станувам од кревет посебно ако е многу рано, а треба негде да идам, сакам да си полежам во кревет, онака релаксирано, малку да си дојдам при себе после спиењето :)
а и да, не сум ама ич расположена наутро, ни за комуникација ни за ништо... нека пројдат 20мин па после се враќам во нормала :)

Kajgana Shop

На врв Bottom