Утринско расположение

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секогаш кога сабајлечки некој ќе ми каже “Добро утро“, автоматски ми доаѓа да одговорам со “Извини, ама ова ти е оксиморон, што има добро во утрото?“:place::place::place::place:

Тоа го сумира моето утринско расположение. Кенкаво, ко на мало дете кога ќе му ја земат играчката. :pipi::icon_lol:

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Секогаш сум лошо расположена после рано станување.Го гледам креветот расфрлан, перницата и си плачам во себе.Поготово на зима кога треба да го напуштам дури е таков топол хаха.
Е сега зависи и до времето многу каква ќе бидам 10тина минути после станување.Ако е сончево и гледам луѓе излезени веднаш позитивна енергија добивам, а ако е тмурно, мрачно првиот што ќе ми речи добро утро ми иде да го убијам нa лице место. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Утринско и расположение во иста реченица :( или не е реченица ова?
Многу ретко ми се случува да сум расположена штом се разбудам. Мене утро ми е кога ќе станам од спиење, без оглед колку е саат.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Па кај мене нема средно. Или се преспивам дванаесет часа или пак спијам четири-пет часа. Во глобала.
Така што, кога станувам секогаш сум расположена. :X3: Кога сум наспиена се' ми е таман, а кога спијам помалку часа, обично сум хиперактивна. Тој ден може сешто да ми се случи и да ми помине во непрестано пеење. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom