Убиен е Осама бин Ладен!

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
го убија човекот...сега нека се кријат ко глувци од страв.......убија еден...се родија илјадници

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
го уценуваат масоните да не се појавува за да може Обама да добие мандат, сите нормални луѓе знаат дека он е жив уствари..... како и Елвис и Аркан.
i 2pac

--- надополнето ---

Не, најсмешни ми се овие шо викаат како може така наеднаш да го убиле за еден ден, незнам како го сфаќаат ова "така наеднаш", луѓето го бараат 11 години, како тоа го доживувате наеднаш? Да не требаше да ни отворат тема на кајгана еве денес почнуваме акција.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Го начекав на нетов,па да го поставам...

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
Ако овај е убиен јас ке бидам Џемс Бонд кај му се доказите ако воопшто ги имаат или пак нешто заташкале со него многу е матно тие го створија и пак нешто имаат смислено со него .
Читам на хрватскиот сајт индекс американците биле со 4 хеликоптери со 79 командоси Фоки е ај сеа нека ми објаснат кај ги собра сите да не беа качени неколку на чатијата на хеликоптерите глупости невидени пак некоја превара им е оваа се додека не види човек доказ не верувам во ова.
гледам некои прашања во врска со случајов на кои уште не даваат одговор а тоа се следниве:

Зошто SAD нема објавено званични фотографии за Bin Laden?
И зошто нема снимка од акцијата, која во живо ја гледаше Barak Obama?
Зошто нема слика од идентитетот на чуварите на осама?
Зошто нема слика од погребот ,кој е извршен на полноќ на отворено море?
И Зошто не е фатен Осама жив, ако веќе имал само 4 чувари?

Многу чудно САД и све е можно дури ни Чак Норис не можи вакво нешто.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Oсама не бил вооружен како што беше претходно пренесено од медиумите, ниту пак дека користел жена како жив штит.

извор, бејкинг њузов што моментално оди на CNN ин виво :)

A и CIA како што разбрав најверојатно ќе пуштат фотографија/фотографии од телото на Бин Ладен ( финалната одлука треба да ја има Белата Куќа ), се што до сега е излезено е фотомонтажа.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
znaete kolku e osama ubien kolku ceca sto go zakopa arkan

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Зошто ..
blablamasoniblalbla
Дури и да биде даден одговорот на твоите '' зошто ? '' прашања пак ќе се појават оние мал милион масонски прашалници.
За америве излегоа теории на заговор за нивното слетување на месечината у шеесетите а не па за некои настани од 21ви век ко овој со Осама. Еве, што би било кога било, излегло видео, и тоа она у кантер страјк кадар со хедшатот врз Осама пак ќе излегоа шпекулантите дека ова е дело на Холивуд, чим се цепидлачи и трола на нетов за нешто од 60та тек па за нешто од 2011 ќе се поти, оноа максимално.
Дури и текот на настани да беше онаков каков што ти си го зацртал ( со слики веднаш по акцијата, видео потврди и ред други пропратни елементи ), повторно ќе имаше низа други прашања аналогни на оние масонски заговори.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Дури и да биде даден одговорот на твоите '' зошто ? '' прашања пак ќе се појават оние мал милион масонски прашалници.
За америве излегоа теории на заговор за нивното слетување на месечината у шеесетите а не па за некои настани од 21ви век ко овој со Осама. Еве, што би било кога било, излегло видео, и тоа она у кантер страјк кадар со хедшатот врз Осама пак ќе излегоа шпекулантите дека ова е дело на Холивуд, чим се цепидлачи и трола на нетов за нешто од 60та тек па за нешто од 2011 ќе се поти, оноа максимално.
Дури и текот на настани да беше онаков каков што ти си го зацртал ( со слики веднаш по акцијата, видео потврди и ред други пропратни елементи ), повторно ќе имаше низа други прашања аналогни на оние масонски заговори.
осама бин ладен терорист бр 1 шо 10 години го бара америка би чуван од само 4 чувари и не бил вооружан. ај бе брат на ова најди ми ти одговор - Верно е ова ??а ај ти најди ми логика прво па после дај ми одговор...

ти кога би било терорист број 1 ке седиш само со 4 чувара и без вооружување? дај не ме заебавај жити се

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Ме интересира...оти на секоја акција не се бара и објавува видео од нападот? ОК, ова оправдано е, се работи за човек кој беше најбаран на планетата последниве 10 години.
За тоа дека постоел, постоел. Има безброј видеа со него.

Но за некои и пред нив да го однесат нема да веруваат дека е тој, како случајов:
:tv:

Со опроштење ама барам барем да го покажеа на јавна телевизија со тим независни експерти да го потврдат тоа не ЦИА ( кој се сеќава на нуклеарките на Садам?)а не набрзинка да го фрлеа во море. Да не пуштеа во јавност една фотошопирана слика( а после да речат фотошоп е) и на барање сликите да се покажат цело време хмпкаа со разни бедни изговори, како на пример народот ќе се вознемирел. Доволно време да се довлечкаат некои експерти во монтажи или народски кажано фотошопирање. Немој само да ми кажеш дека ја немаме технологијата? НЕМОЈ!

Не можат ни да ги средат своите тврдења како што треба, нели обама гледал што се дешава на стрим. Толку е тешко да кажат што се случило?

( верувам дека е мртов само не е убиен од американците како што велат они, природна смрт си умрел човекот пред неколку години)

--- надополнето ---

Е тоа со прикаските е дело на медиумите. Кој побрзо во потрага по поголема гледаност. И јас прочитав доволно различни известувања.
Си знаел да читаш?

Edit:
Како се однесуваат властите кога навистина убиле екстремно баран човек како Че Гевара
Боливиските власти во 1967 јавно го прикажаа телото пред илјадници луѓе и новинари за да се покаже и докаже дека Че е навистина мртов.
Не се вадеше требаше да го закопаме 24 часа бла бла , сликите ер бла бла бла.

Пример како изгледа тоа:

фала чао пријатно

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
осама бин ладен терорист бр 1 шо 10 години го бара америка би чуван од само 4 чувари и не бил вооружан. ај бе брат на ова најди ми ти одговор - Верно е ова ??а ај ти најди ми логика прво па после дај ми одговор...

ти кога би било терорист број 1 ке седиш само со 4 чувара и без вооружување? дај не ме заебавај жити се
А да седеше во куќа опкружен со 30 вооружени чувари што мислиш колку ќе им требаше на америте да го лоцирраат?
Целта му беше да остане скриен а не да привлекува внимение. Порано негде низ планините и пустарите можеби и бил чуван со стотина вооружени чувари но во град каде сака да се крие најдобар начин е да не се привлекува внимание. Мислиш дека некогаш и да излезел негде од куќата го следеле тајфа муџахедини со ккалашникови?? Или секој ден во таа куќа да влегуваа и излегуваа луѓе на покриви и покрај огради да патролиураат стражи и се носи храна за 20-30 души?? Тој сигурно имаше неколку такви локации каде се селеше од време на време, секогаш без да привлекува внимание, без колони на џипови и коли со монтирани противавионски митролези на покриви. И Радован Караџиќ не се криеше во куќа во београд опколена со бодликава жица, минирани приоди и митролески гнезда по покривите. И Младиќ веројатно живее негде мирен и повлечен живот и се обиидува со ништо да не привлечи ничие внимание и сомнеж

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
А да седеше во куќа опкружен со 30 вооружени чувари што мислиш колку ќе им требаше на америте да го лоцирраат?
Целта му беше да остане скриен а не да привлекува внимение. Порано негде низ планините и пустарите можеби и бил чуван со стотина вооружени чувари но во град каде сака да се крие најдобар начин е да не се привлекува внимание. Мислиш дека некогаш и да излезел негде од куќата го следеле тајфа муџахедини со ккалашникови?? Или секој ден во таа куќа да влегуваа и излегуваа луѓе на покриви и покрај огради да патролиураат стражи и се носи храна за 20-30 души?? Тој сигурно имаше неколку такви локации каде се селеше од време на време, секогаш без да привлекува внимание, без колони на џипови и коли со монтирани противавионски митролези на покриви. И Радован Караџиќ не се криеше во куќа во београд опколена со бодликава жица, минирани приоди и митролески гнезда по покривите. И Младиќ веројатно живее негде мирен и повлечен живот и се обиидува со ништо да не привлечи ничие внимание и сомнеж
Не знаев дека Осама бил пензионер, ама, ете гледаш, човек секогаш може да научи нешто повеќе.
Осама Бил Ладен веќе подолго време но новата администрација не е по смрзната храна па решила да го фрли во морето...

Не гледам ниту една причина зошто би му верувал на Обама.

Kajgana Shop

На врв Bottom