Убиен е Осама бин Ладен!

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.449
Поени од реакции
5.134
Лудаци ќе има за век и веков... Ама просторот за сомнеж ќе беше толку мал што таквите личности инстантно ќе беа прогласени за чудаци... Но ова беше премногу аматерски изведено за да биде прифатено од билокоја здравомислечка личност.

Ама овие (Обама и другарите) не биле аматери, туку проклети аматери..

р.ѕ: Цело време ми иде да кажам Обама место Осама :)
Тешко дека би биле прогласени за лудаци. Веднаш, до најситниот детал ќе бараат нелогичности и колку и да е вистинито ќе ги најдат. Ако не многу лесно ќе кажат дека видеото е монтирано, нели постојат маски.... постојат ефекти, компјутери и сл. Џабе е.

Потоа, кутрите САД, не можат едно убиство да лажираат. Па ако сакав да ја убедам јавноста дека е убиен, немаше да се брукам со прикаски дека веднаш бил фрлен в море, дека немало видео и сл.

Иначе и мене цело време ми иде да кажам Обама... дури и ја пишувам б, па потоа ја бришам. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
Од разни покојници како Робин Кук...
http://www.guardian.co.uk/uk/2005/jul/08/july7.development
А уште и ова читни после...
http://en.wikipedia.org/wiki/Carlyle_Group

На шо да веруваш...that`s a tough one...Верувај на телевизијата, cant miss...:)

А од каде ти знаеш што воопшто се случило и на што ги базираш твоите тврдења?
Ау да на си-ен-ен слушна...и изјавата на нобеловиот лауреат за мир...
Е па добро тогаш да си знаеме, когнитивна дисонанца be damned...медиумите и политичарите секогаш ја кажуваат вистината и никогаш не лажат.
Не подлегнувај на еретични параноични теории на завери, млад си...:)
Верувај си, во верата е спасението...
Абе види вака, не е дека нема заговори низ светот ама оние популарните се навистина смешни... Уживај си, моментално агенти на циа те шпионираат и те читаат така да пази што пишуваш да не откриеш некој светски заговор или разбиеш некој код па ќе мора да те ликвидираат. Што им прават холивудските филмови на младинава тоа е чудо едно.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Инаку еве уште еден ресетиран детал:

Белата куќа ја повлече изјавата дека е убиена жената на Бин Ладен

"Белата куќа синоќа ја повлече изјавата на советникот на американскиот претседател Џон Бренан дека во акцијата во Аботабад е убиена и сопругата на Осама бин Ладен и дека била користена како жив штит.

Сопругата на Бин Ладен во нападот е ранета, а смртно настрадала друга жена која се наоѓала во куќата, изјави неименуван службеник на белата куќа, исправајќи ја претходната изјава на Бренан.

Џон Бренан на конференцијата за новинари вчера во Белата куќа рече дека жената на Бин Ладен послужила како човечки штит.

„По она што го сфатив, кога бил нападнат бин Ладен, таа се наоѓала на местото што упатува на тоа дека била употребана како човечки штит“ рече Бренан и додаде дека не се знае дали бин Ладен и неговиот син ја сместиле таму или доброволно сама се поставила.
Американскиот службеник не објави каде сега се наоѓа жената на бин Ладен.

Белата куќа вчера, исто така, објави дека има фотографии на мртвиот бин Ладен, но дека се’ уште не е одлучено дали ќе бидат објавени.

„Може ќе ги објавиме за да ги отфрлиме сите сомневања дали е тој навистина убиен“ рече Бренан.

Некои од членовите на американскиот Конгрес веќе побараа да се објават фотографиите, но таква одлука се уште не е донесена."

http://daily.mk/cluster3/40b4840769c5a4500d9d2ef415d47d92/711657

Сценаристот нацело ја утна работата!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
И да излези видео со неговата смрт, сигурен сум дека некои членови тука ќе го оспоруваат видеото како лажно, монтирано....
И да го фатеа Осама жив, пак некои тоа ќе го оспоруваа дека е наместено...
Хах,па како нема да мислеме дека е монтирано после сиве овие бруки?Една слика не знаеја да направат,а да не изгледа дека е фотошопирана.Уште од кога ја видов сликата знаев дека е фотошоп ама ај да не се правам експерт овде.
Постојат многу терории.
-Прашање е дали постоил и тој како личност или е само уште една лага.
-Ако го нашле зошто нема солиден доказ?
*Па нека го обесат на плоштад па да веруваме сите.А не сево ова.

јас ќе ви кажам, отепан е, жена ми го виде
Шо заебаваш бе,кај мене во подрум е:icon_lol:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
^ Извор за сликиве?

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Aјмо втора рунда фотошопирани слики .

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
На првата слика го упуцале у чело,а на втората не само што не го упуцале у чело него и брада и мустаќи му пораснале.FAIL.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај сеа и сликиве речете дека не се вистините па барајте видео , па после речете дека видеото е монтирано , пс сеа првин извор на сликиве барајте ...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ај сеа и сликиве речете дека не се вистините па барајте видео , па после речете дека видеото е монтирано , пс сеа првин извор на сликиве барајте ...
Која е вистинската првата или втората ?

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха значи не ми се верува, ова американциве се овци невидени, каков маркетинг си напраи Обама ееееееееееееејјј, бар да се договореле една (веројатна) приказна да кажуваат а не едни викаат едно, други друго трети трето али вака сеа значи мала група на војници отишле у Пакистан, го нашле на незнам колку метри од касарната (значи касарна алоооооооооооооооо, ако сум терорист тоа е последното место кај шо ке се кријам), у палата со двете жени и со децата.
1. Ако сум терорист нема да се кријам у палата (хелоооооооооооооооо, ТЕРОРИСТ+ пештера= паметен терорист шо се крие од 2003, а ТЕРОРИСТ+палата у близина на касарна =глупа америчка прикаска)
2. Ако сум терорист и да се кријам у палата со двете жени и децата у палатата ке има еден ГАРНИЗОН терористи шо ке ги испокоља секаква мала група на американци шо ќе сакаат да влезат и да ме убијат.
Стварно не ми е јасно како можат толку да веруваат во владата, и најискрено многу ми е мило што на форумов има толку многу скептици

Kajgana Shop

На врв Bottom