Брат, ти тоа озбилно ?На втората слика не е он, имало уште четворица со него и сите биле убиени, така да ова е еден од тие евентуално.
i 2pacго уценуваат масоните да не се појавува за да може Обама да добие мандат, сите нормални луѓе знаат дека он е жив уствари..... како и Елвис и Аркан.
Дури и да биде даден одговорот на твоите '' зошто ? '' прашања пак ќе се појават оние мал милион масонски прашалници.Зошто ..
blablamasoniblalbla
осама бин ладен терорист бр 1 шо 10 години го бара америка би чуван од само 4 чувари и не бил вооружан. ај бе брат на ова најди ми ти одговор - Верно е ова ??а ај ти најди ми логика прво па после дај ми одговор...Дури и да биде даден одговорот на твоите '' зошто ? '' прашања пак ќе се појават оние мал милион масонски прашалници.
За америве излегоа теории на заговор за нивното слетување на месечината у шеесетите а не па за некои настани од 21ви век ко овој со Осама. Еве, што би било кога било, излегло видео, и тоа она у кантер страјк кадар со хедшатот врз Осама пак ќе излегоа шпекулантите дека ова е дело на Холивуд, чим се цепидлачи и трола на нетов за нешто од 60та тек па за нешто од 2011 ќе се поти, оноа максимално.
Дури и текот на настани да беше онаков каков што ти си го зацртал ( со слики веднаш по акцијата, видео потврди и ред други пропратни елементи ), повторно ќе имаше низа други прашања аналогни на оние масонски заговори.
:tv:Ме интересира...оти на секоја акција не се бара и објавува видео од нападот? ОК, ова оправдано е, се работи за човек кој беше најбаран на планетата последниве 10 години.
За тоа дека постоел, постоел. Има безброј видеа со него.
Но за некои и пред нив да го однесат нема да веруваат дека е тој, како случајов:
Си знаел да читаш?Е тоа со прикаските е дело на медиумите. Кој побрзо во потрага по поголема гледаност. И јас прочитав доволно различни известувања.
А да седеше во куќа опкружен со 30 вооружени чувари што мислиш колку ќе им требаше на америте да го лоцирраат?осама бин ладен терорист бр 1 шо 10 години го бара америка би чуван од само 4 чувари и не бил вооружан. ај бе брат на ова најди ми ти одговор - Верно е ова ??а ај ти најди ми логика прво па после дај ми одговор...
ти кога би било терорист број 1 ке седиш само со 4 чувара и без вооружување? дај не ме заебавај жити се
Не знаев дека Осама бил пензионер, ама, ете гледаш, човек секогаш може да научи нешто повеќе.А да седеше во куќа опкружен со 30 вооружени чувари што мислиш колку ќе им требаше на америте да го лоцирраат?
Целта му беше да остане скриен а не да привлекува внимение. Порано негде низ планините и пустарите можеби и бил чуван со стотина вооружени чувари но во град каде сака да се крие најдобар начин е да не се привлекува внимание. Мислиш дека некогаш и да излезел негде од куќата го следеле тајфа муџахедини со ккалашникови?? Или секој ден во таа куќа да влегуваа и излегуваа луѓе на покриви и покрај огради да патролиураат стражи и се носи храна за 20-30 души?? Тој сигурно имаше неколку такви локации каде се селеше од време на време, секогаш без да привлекува внимание, без колони на џипови и коли со монтирани противавионски митролези на покриви. И Радован Караџиќ не се криеше во куќа во београд опколена со бодликава жица, минирани приоди и митролески гнезда по покривите. И Младиќ веројатно живее негде мирен и повлечен живот и се обиидува со ништо да не привлечи ничие внимание и сомнеж