Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.783
- Поени од реакции
- 12.115
Е да .....во право сиТие уште од првата секунда точно знаат кого подржуваат... само така им чини.. во моментот
--- надополнето: 13 септември 2012 во 17:12 ---
Зависи.......можи да има поблага опција: Или во Либија дипломат или без работа и ќе работи некаде во некоја сендвичара. А можи и да има погорчлива опција: Или дипломат во Либија или без фамилија.Небитно важно бил дел од таа мрежа, арно му било кога вадел пари на туѓ грб и замижувал пред теророт на Америка и НАТО е сега ете што се случило. И мене ми е жал до некаде зошто е пиун од најниска класа ама неморало на ваков начин да заработува пари - секогаш има и други опции
--- надополнето: 13 септември 2012 во 17:15 ---
Џабе........Обама е само пионче таму. Си стојат луѓе зад него и тие си владеат. Еве од кога знам за САД се менувале Клинтон,Буш и Обама. Политиката им е иста од кога ги знам. Војни и само војни. А и од тоа што сум учел по историја и пред да се родам тие си терале со војниВи велам, ако американците се освестат, на 6 ноември 2012 ќе му кажат збогум на Барак Хусеин Обама, но ако продолжат да се занимаваат со Кимчето Кардашијан, со Бренџелина, со ТВ серии и со секакви неважни глупости, воопшто нема да ме изненади доколку му дадат уште 4 години власт на Барак Хусеин Обама.