Расисите!
Расистите у Македонија се најголем проблем, не е тепањето каурчиња и сквернавењето цркви на дневна база, не е убивањето каурчиња за Велигден, туку расистите!
Да видиме расистите што имаат направено толку?
Напиши нешто, макар и со линк од Алџезеира.
Дај жити све да ги видиме тие расисти.
Секако дека на крај испаѓа дека поима немаш што значи зборот расист.
Што ти е тебе??? Сакаш да кажеш дека најголем проблем во државава е што деца се тепаат по автобуси???
И не реков дека расистите се најголем проблем, реков дека се проблем, и креираат таква атмосфера која резултира со тепање на деца......
Расистичко убивање е 10-те цивили убиени во Љуботен, 10 цивили, убиени од униформирани војници, убиени од редовна војска на уставна држава, тоа треба да го осудите, а не убиство сторено од психопати и безсрамно да им давате етнички карактер.......
Патем чим ти цело време велиш дека ги подржуваме убијците, јас пак ќе одговарам дека не ги подржувам(е), протестите беа за се друго нешто, од тој случај се скрозени сите луѓе, секој албанец маж, жена, старец, старица, дете, момче, девојче, сите.......
За жал знам што значи расист.....
--- надополнето: 25 март 2013 во 17:46 ---
Албанците се Илири колку што јас сум Кинез!
Многу ми се смешни тие исповетувања со некои народи коишто живееле пред 2 000 години демек посилни ги прави.
Они измешани, испомешани со Турци и Босанци колку сакаш последните 50 години, а што да се каже последните 5 века? Илири
КОј знае, можеби се кинез, самиот рече дека си од семејство со ептен мешани бракови...
А јас на пример сум од семејство каде сите се албанци, 100%, но се разбира дека се мешале албанците со босанците повеќе, потоа со турците многу по ретко, во Скопје можеби почесто...
Ако те интересира нешто за историјата на албанците има посебна тема, не туку пиши безврска .....