Другар, се што ова го кажуваш потполно се сложувам со тебеБре бре бре.......абе јаки вие у пм....да поработевте во спалната за да не дојде до тоа не ќе е лошо.
Sauh,ke porasnes i sozrees,pa belkim ke imas prilika da sfatis deka ne bilo vredno sto si se blamiral po forum zaradi edno pice,za koe ionaka si edno obicno kaurce.А ти и другар сте у тандем и филм Глупавиот и поглупавиот? Пошто гледам дека ти го лајкнал и постот ти го препуштам тебе па слободно цивилизирано дискутирај со него за тоа како ќе и го отвори шупакот на мајка ти. (и ако не ти е јасно последново тогаш не се мешај кај што не ти е место и кај што не си у тек, "интелигенцијо" )
Неможе! Ќе имаат приближно ист број на советници и во градот мнозинство се Македонци.Тие 3, 500 Албанци што Ахмети ги увезе со чартер летови и автобуси денес пак си отишле во Европа.Сега очекувајте во Кичево - Чаир 2.
Многу добро кажано,посебно болдираното.Не ми се верува дека и Кичево падна под рамковна власт после овие избори. Инаку наталитетот е на страна на рамковните , ако не го изгубевме Кичево сега ќе го изгубевме за 4 или 8 години. Ние Кичево го изгубивме во 2004 , кога еден државник ви кажа некој прашања не заслужуваат одговор. Така да одговорот го добивме после 8 години. Ние Кичево уште 2004 го изгубивме сега на овие избори само се официјализираше. А народ што не искочи за референдумот против територијалната поделба да ја брани државата во пенкало не очекувај дека ќе земе оружје да ја брани оваа држава. После Струга и Кичево падна. Во Западна Македонија локалната власт е кај рамковните така да очекувам и тие Македонци што останаа таму полека да се иселуваат. Место и тие општини што по вештачки пад со припојување од пичку матер општини да си ги повратат Македонците ние изгубивме уште една општина. Жал ми е за Македонците во Кичево
Ќе видиме за неколку години!Неможе! Ќе имаат приближно ист број на советници и во градот мнозинство се Македонци.Тие 3, 500 Албанци што Ахмети ги увезе со чартер летови и автобуси денес пак си отишле во Европа.
И за татко ти, мајка ти некад била само едно пиче, па вака те воспитал да се изразуваш а? Ако ако, убаво. Фала ти у секој случај на советот, а за девојка ми пошто сум само обично каурче од толку муслимани мене ме најде, па да ризикува да си има проблеми со фамилијата, заради дечко каур. И истата таа девојка за разлика од претходните македонки, направила многу за мене. Ама ај, ќе сфатиш и ти можда некогаш дека не се сите исти и не можеш да судиш за луѓе според нација на ФОРУМ. Дотогаш пишувај глупости со другарчињата, ваљда и вас некогаш некој ќе ве опамети, иако чисто сумњам.Sauh,ke porasnes i sozrees,pa belkim ke imas prilika da sfatis deka ne bilo vredno sto si se blamiral po forum zaradi edno pice,za koe ionaka si edno obicno kaurce.
Nemam volja da ti objasnuvam nekoi osnovni raboti za da ne bides i ponataka slepec,samo ti posakuvam se vo sto veruvas da te sledi vo zivotot,pa da si docekas Gazmen da ti bide zet i negovi deca vnucinja da ti bidat.
Немора да значи! Се знаеше ова уште во 2004 година дека Кичево ќе има градоначалник Албанец, затоа што цела дијаспора ќе ја доведат да гласа во Кичево и вештачки ќе го направат Албанец да има градоначалник.Незнам зошто воопшто сте изненадени?Се знаеше дека ќе има Албанец градоначалник!Не ми се верува дека и Кичево падна под рамковна власт после овие избори. Инаку наталитетот е на страна на рамковните , ако не го изгубевме Кичево сега ќе го изгубевме за 4 или 8 години. Ние Кичево го изгубивме во 2004 , кога еден државник ви кажа некој прашања не заслужуваат одговор. Така да одговорот го добивме после 8 години. Ние Кичево уште 2004 го изгубивме сега на овие избори само се официјализираше. А народ што не искочи за референдумот против територијалната поделба да ја брани државата во пенкало не очекувај дека ќе земе оружје да ја брани оваа држава. После Струга и Кичево падна. Во Западна Македонија локалната власт е кај рамковните така да очекувам и тие Македонци што останаа таму полека да се иселуваат. Место и тие општини што по вештачки пад со припојување од пичку матер општини да си ги повратат Македонците ние изгубивме уште една општина. Жал ми е за Македонците во Кичево
Ќе сфатиш,млад си,уште си љунфер.И за татко ти, мајка ти некад била само едно пиче, па вака те воспитал да се изразуваш а? Ако ако, убаво. Фала ти у секој случај на советот, а за девојка ми пошто сум само обично каурче од толку муслимани мене ме најде, па да ризикува да си има проблеми со фамилијата, заради дечко каур. И истата таа девојка за разлика од претходните македонки, направила многу за мене. Ама ај, ќе сфатиш и ти можда некогаш дека не се сите исти и не можеш да судиш за луѓе според нација на ФОРУМ. Дотогаш пишувај глупости со другарчињата, ваљда и вас некогаш некој ќе ве опамети, иако чисто сумњам.
Не според тоа, туку според ставовите.Ии не можеш да судиш за луѓе според нација на ФОРУМ. .
Јас многу добро и ги знам размислувањата и ставовите нејзини, не можеш ти мене да ми кажуваш за некој што по цел ден е со мене во реалниот живот. Истото што дискутирате по приватни пораки, ми го има кажано на мене, и мене ми е јасно нејзиното размислување. Ако има проблем со Македонците како нација, ок. Ако има проблем со мене како личност, нема воопшто ни да ме перцепира, тој дел не ти е јасен така? И не ми кажувај демагогии, кога ти си тој што ја цитира во секоја ебана тема, и ми го потиш по цел ден на форум. Да сум на твое место би се запрашал дали на 40 години би се расправал со 19годишни на форум или би правел попаметни работи во животот. Ај сега малце поработи си на себе и уживај за мене. Пошто мене реалниот живот ми е топ, а ти како што гледам по цел ден куцаш постови, си се изгубил малку во виртуелноста.Не според тоа, туку според ставовите.
Она сама си кажа дека сме каурски стоки, она сама кажа дека сме немале нација и држава, она сама ги подржа протестите за ослободување на убијците, она сама рече дека више им било на Албанците преку глава и дека сега кога ќе пукнело ќе сме виделе.
Не суди никој според националноста, туку според веќе наведените ставови (во кои и ти си засегнат, ама твоја работа).
И не ми кажуј за џабе, на мене да не ја споменувам, зашто ќе ја споменувам колку сакам. Ја не и пишав по ПП ништо. Мене апсолутно ме болеше уво за нејзе. Она милува на форумските неистомисленици да им започнува дијлог по ПП, па ми се обрати, по повод протестите за ослободување на убијците од Смилковско.
Сакаш да видиш како? Дали сакаш пораките по ПП, помеѓу неа и мене да ги објавам да ги видиш, тука?
Јас само од технички аспект ти се обратив, за да ти кажам дека ќе те цитирам и тебе и нејзе, колку сакам. Имам секакво право на тоа. Јас не ни знаев за девојкати, додека она не почна да ме спамира по пп. Чудно ми беше на почеток, зошто, на пример не ми се обрати на форум, преку дискусија, али експлицитноста на нејзините пораки ми го одговори тоа прашање.
Нема се да им помине така лесно, Албанците имаат 12 советници, а здружената коалиција 11. Не значи премногу тоа, ама секако дека за работите што се од национален интерес потребно е гласање по Бадентер што нема да помине кај (вештачки створеното) Македонското малцинство.Сега очекувајте во Кичево - Чаир 2.