ЧЕКАЈ!ПОЛЕКА!Сакате да кажете дека ова е најва за уште една ТУРСКА серија?!
Значи државава заедно телевизииве ние невиден кич,еј за турска нискоебанабуџетна за која на запад не би ни дале пола долар за неа ние праиме најави со кои ја тресеме цела нација,болни бе бооооолни!
Убаво пиша еден член погоре R.I.P. Tања R.I.P. Канал 5
Кога ќе ми текне дека порано на А1 се емитуваше Изгубени,на Сител Prision Break,а сега Бурни времиња(не не е апокалитпична приказната со 1312 ефекти и во продукција на С.Спилберг туку е интересна затоа што има едно копиле што го збори синот на Билјана Беличанец),Величенствениот(најдобриот најдобриот најдобриот во гз да си го ставите ејјјјјјј,окупаторот што не држел по ропство 500 години ние го викаме најдобриот каква ИРОНИЈА,во најавата викаа дека била визуелно перфектна жими величествениов перфектна),па згора на тоа почнаа и некој римејкови од Очајни домаќинки да пуштаат со македонски имиња или што ти ја знам,после па бугарски серии со струмичко-кумановска сихноризација,ама капак на све се циганските е тоа кога ќе го видам косата ми паѓа и оќелавувам од нервоза посебно се доловува сцената кога го има оној зумотХ3 во глумецот/глумицата циган/ка: АНХФСПОАФ зуууумХ3 таро абортус.
Многу ме фрустрираат телевизииве и ептен простиов народ накој се може да му продадеш се надевам дека забавниот Драган Вучиќ ќе отиде во Шутка летово на кафе со најдобрите,сигурен сум дека и тоа ќе има гледаност.КАТАСТРОФА!КАТАСТРОФА!
Единствено респект за ТЕЛМА кои даваат серии кои вредат како Dr.HOUSE,Monk итн.