Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.499
Ок а да речеме одиш на викенд некаде и сакаш да се релаксираш, да погледаш филм навечер. Да не ќе треба да се заакуваш лаптоп да носиш?Секој си гледа тоа што му се допаѓа. Е сега и јас можам да зборувам се и сешто за овие серии, што и навистина го мислам, али ич не ме интересира, ТВ гледам само за спорт, а инаку си гледам корејски серии, кои немаат споредба со овие нискобуџетниве во глума, разновидност на жанрови, продукција, реализација и сл. Али можда некој па може за мене да зборува оти гледам корејски серии и така... Решение: не гледајте ТВ, додека може да тераме пиратерија кај нас уживајте си
Не е до пиратеријата, за гревови сме со ова што го има по телевизииве. На што личи тоа 24/7 да има турски серии? За тебе и твоите корејски серии би зборувале само ако тие се емитуваат по цели денови, од сабајле до вечер. Се што е претерано не чини, не е проблемот за тоа што се емитувала една серија. СЕ ЕМИТУВААТ 100. Нека има една телевизија една турска серија и толку. Вака само ја слушам баба ми дека искочиле некои серии нови, ни јас не знам како можат да памтат толку ликови.
И ај што ги има од понеделник до петок, туку и за викенд кога очекуваш накај 4 PM да дадат некој филм, тие ти вртат репризи од понеделникот до петокот, за во случај некој ако ја испуштил третата реприза што оди во 4 сабајле во среда.
Еве и за љубителите на овие серии што ја читаат темава, ја памтите сигурно Incantesimo што одеше на А1, италијанската серија со клиниката. И таа беше серија ама не видов еден да ја руга јавно, напротив. Има разлика од квалитет и шунд. Има разлика од глумци со школо што се вели и луѓе собрани од улица.