Како што гледам темава требало да биде хејтање на овие серии, а јас тука читам дека 90 проценти сте информирани за се што се случува во турските и индиските серии. Епа како може тогаш да викате дека биле вакви онакви кога самите сте ги гледале, сте одвоиле време и сега ги плукате? Мене ваква појава ми е контрадикторна и патетична, сфаќам да се види почетокот па да се плука, ама навистина објаснувате како да сте ги гледале цели серии.
За кинеска, пишуваше дека ќе има на Сител.
Како, сега ќе ти кажам како...
Кога сум дома, идам навечер у дневна/трпезарија да јадам, мајка ми (некогаш и со и комшивките) го рокнала телевизорот на 57 звук, тоа па плус нашиве со ужасната синхронизација... абе вришти!
Али океј, обично свртен со грб кон телевизорот сум кога има тоа, но некад немоеш да игнорираш. Има некои што се голтаат, али некои се... леле мајко!
Глеам пред некој ден, ова шо е актуелно сега со детето... Touch не му е рамна еј !!! Абе детево оправа некои филозофии, како ќе им било тешко у семејството, употребува епитети... абе чудо! А дете од 5 години ќе речеш... ја тие мисли ни на 15 сум ги немал.
Па после иде најглупавото нешто што сум го гледал на телевизија, Езел! Значи кое чуство на нервоза ми иде кога ќе го начекам тоа... Овој бил, па се вратил, па сега ова па она... па уште синхронизацијата...
Се слушаат само гласовите од актериве, нит позадинска музика, нит ништо... плус па нарацијава на нашиве...
Не бе, само што ќе видам тоа е пуштено, демонстративно си ја напуштам просторијата...
За индиските срања да не зборам...
ете така сум ја запознаен со серииве, не дека сакам туку дека некогаш немоеш да ги одбегнеш од што толку ги има. 24/7 турски серии ти е*ам телевизиите глупи!
У шпанскине барем имаше јаки милфици... сеа овде овие со кломпи ми се шетаат по дома...