Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Како што гледам темава требало да биде хејтање на овие серии, а јас тука читам дека 90 проценти сте информирани за се што се случува во турските и индиските серии. Епа како може тогаш да викате дека биле вакви онакви кога самите сте ги гледале, сте одвоиле време и сега ги плукате? Мене ваква појава ми е контрадикторна и патетична, сфаќам да се види почетокот па да се плука, ама навистина објаснувате како да сте ги гледале цели серии.

За кинеска, пишуваше дека ќе има на Сител.
Па тоа сакаме да докажеме, доволно е да слушаш што се збори во 20 мин од серијата (пошо баба ти ти влегла во соба додека седиш на ПЦ) и се да знаеш што се дешава во неа. Не треба некоја логика.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ќе има кинеска серија на Сител?Да не е некоја грешка а се мисли на корејска?Знам дека корејскиве сега се доста популарни во светот,ама не сум имал прилика да видам некоја преку нет.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Озбилно ќе има кинеска серија?!!

Не бе се се оболело метнално!
Ѕинго ќе купува серии од другарите комунисти а!
Пфф што ти уште на избори он тролаше "Sинго че воведе све" ништо не ме чуди.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Како што гледам темава требало да биде хејтање на овие серии, а јас тука читам дека 90 проценти сте информирани за се што се случува во турските и индиските серии. Епа како може тогаш да викате дека биле вакви онакви кога самите сте ги гледале, сте одвоиле време и сега ги плукате? Мене ваква појава ми е контрадикторна и патетична, сфаќам да се види почетокот па да се плука, ама навистина објаснувате како да сте ги гледале цели серии.

За кинеска, пишуваше дека ќе има на Сител.
Како, сега ќе ти кажам како...

Кога сум дома, идам навечер у дневна/трпезарија да јадам, мајка ми (некогаш и со и комшивките) го рокнала телевизорот на 57 звук, тоа па плус нашиве со ужасната синхронизација... абе вришти!

Али океј, обично свртен со грб кон телевизорот сум кога има тоа, но некад немоеш да игнорираш. Има некои што се голтаат, али некои се... леле мајко!

Глеам пред некој ден, ова шо е актуелно сега со детето... Touch не му е рамна еј !!! Абе детево оправа некои филозофии, како ќе им било тешко у семејството, употребува епитети... абе чудо! А дете од 5 години ќе речеш... ја тие мисли ни на 15 сум ги немал.

Па после иде најглупавото нешто што сум го гледал на телевизија, Езел! Значи кое чуство на нервоза ми иде кога ќе го начекам тоа... Овој бил, па се вратил, па сега ова па она... па уште синхронизацијата... :eek: Се слушаат само гласовите од актериве, нит позадинска музика, нит ништо... плус па нарацијава на нашиве... :facepalm: Не бе, само што ќе видам тоа е пуштено, демонстративно си ја напуштам просторијата...

За индиските срања да не зборам...

ете така сум ја запознаен со серииве, не дека сакам туку дека некогаш немоеш да ги одбегнеш од што толку ги има. 24/7 турски серии ти е*ам телевизиите глупи!

У шпанскине барем имаше јаки милфици... сеа овде овие со кломпи ми се шетаат по дома...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
и јаки актери имаше во шпанските не заебавајте овие двајца прерано во пубертет ме внесоа

:drk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Joey's brain transplant :pos:
Колку хејт им удираа Friends на сапунициве :)
Ами The days of Our Lives.....кога треба да умира и ќе го натераат да паѓа во лифтот:pos:
Последниот дијалог негов во таа серија е врвот....Таа женската му зборува нешто и Џои: Yeah like that is gonna change anything (со еден глуп глас):pos:
Туку не ги чепкајте Шпанските серии бе.....сите сте :drk: на Руби, Габриела Спаниќ, Флоресита, Есмералда и компанија :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
шпанските серии беа вистински хит едно време почнувајки од касандра... нема човек што не гледал барем една шпанска серија. после здосадија - па дојдоа турските... и демек ај да не се само турски почнаа и индиски ( нзнам од кај ли им текна индиски демек нема други малце поасални да најдеа ).

шпанските серии се увек едно те исто (ма да у глобала сите серии се едно те исто) - увек има некои 2 семејства минимум - едните богати со слуги со огромни палати дворови коли... другите сиромашни - до вчера питал за леб и као демек од едната фамилија некое момче/девојче се заљубува у некое момче/девојче од другата фамилија па им бранат врска па дрн дрн дрн па обавезно има по некое убиство и на крај се завршува со брак... ( ко на шпанска серија де ).

тускиве - култура што да ти кажам. мислиш најкултурен народ се на целиов свет. со тој мостот што им е во истамбул се испосраа на секоја серија го даваат ко да нема што друго да се прикаже. прашање: КАКО СТЕ - одговор БЛАГОДАРАМ.. * култура на ниво.. што се однесува до нашиве синхронизатори - со еден глас поминаа 10тина серии и мука немаат барем малце да се усогласат со реалните гласови на ликовите.

индиските филмови. е овие нема да ги коментирам многу - едноставно бетер се од цигани поготово тоа традициите и обичаите што им се.... врв на се - специјален ефект - успорена снимка односно снимка со 3 фрејма во секунда!

no comment...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
До сите хејтери.
Немате врска, ама затоа имате еден куп стереотипи.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Од одма ги скинувам с курца сите шпански, индиски и турски серии освен езел, што мислам дека стварно вреди да се гледа и се издвојува од другиве

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ами The days of Our Lives.....кога треба да умира и ќе го натераат да паѓа во лифтот:pos:
Последниот дијалог негов во таа серија е врвот....Таа женската му зборува нешто и Џои: Yeah like that is gonna change anything (со еден глуп глас):pos:
Туку не ги чепкајте Шпанските серии бе.....сите сте :drk: на Руби, Габриела Спаниќ, Флоресита, Есмералда и компанија :)
He is.... Hans Ramorey, Drake's evil twin! :pos:

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Живеам сам и немам никаков проблем со било која серија бидејќи телевизорот го пуштам еднаш у неделата...мераци.
А се знае...се што има повеќе 3 серии е глупо...гњават со глупости...уште да даваат сцени и како идат у ВЦ и како читаат весник...
Во турските серии сум приметил дека стално има некој болен од леукемија...сите плачат и се грижат...една молитва и детето е здраво и право...и многу паметно.
А сите жени им се компулсивно посесивни, љубоморни, злопамтила и несакаат да слушнат изговори.
ПС: Ако навистина е така тогаш јасно ми е зошто има толку педери во светов :cuc:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мене индијските серии ми се најзакон. Врвна камера, сценографија на која може и HBO да позавиди, дијалози достојни да парираат на најпознатите драми на Шекспир и пред се' глума за која треба да се измисли некоја нова церемонија на награди, нешто поголемо и од Оскарите. Пример:

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Од одма ги скинувам с курца сите шпански, индиски и турски серии освен езел, што мислам дека стварно вреди да се гледа и се издвојува од другиве
Абе не заебавај-какви езел какви бакрачи
Не ми реплицирај "ама добар е".Ни знам,ни сакам да знам.Незнаењето е благослов у вој случај :)
Јас им посакувам на сите тие студија шо прават бедни серии,да ги испомаваат земјотреси,цунамија и пожари.Бар колку толку да одмори рајава...некое време

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Се сеќавам дома моите на времето(ма да и сега кога ќе сум куќи :) ) кога ќе ми викаа : Не играј тоа игрите на компјутер , те упропастија ,ни книга фаќаш ни ништо !!! ... По цел ден си на компјутерот !
И јас одма со контра аргумент : Престанете вие со тоа сериите и јас ќе престанам со игрите .
И така over and over again :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom