Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Мене ми е најтапа кога ќе отидам негде е муабетот е леле како На хатиџе можеше да и се случи такво нешто, па дали ќе се смири со Ибрахим, па аман заман. До тоа ли стигнавме, такви муабети да тераме? Ајде со баба ми коа ќе седнам, ја разбирам жената, ама врсници мои кога ќе почнат да го тупат.:cenzura::facepalm: Па уште како не ја гледаш, па за оној величественион војни ќе почнат да се водат еј, ццц.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Koга си мислев дека малата невестуљка е врвот на индиската филмска глупост,случајно ми текна на оваа сцена .. кои цареви се ова индијциве немогуче..

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Овоа стварно се случило?:facepalm:
Да бе, и тоа ни лузна ни ништо немаше, па сеа можеш да замислиш што чуда прават докторите во Индија... а најмомент е како тоа го најавуваа на сител мислиш крај на светот дошол

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ама сте и се истуриле на темава за 58 минути... :icon_lol:

убаво, убаво... :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да бе, и тоа ни лузна ни ништо немаше, па сеа можеш да замислиш што чуда прават докторите во Индија... а најмомент е како тоа го најавуваа на сител мислиш крај на светот дошол
Зошто мислам дека ти ја имаш гледано цела серија, и после толку време си сфатила дека е само булшит серија :icon_lol:?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Епа отсега ако ни треба медицинска помош, првиот авион и дестинација Индија ќе го бараме докторот на Невестава :)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Зошто мислам дека ти ја имаш гледано цела серија, и после толку време си сфатила дека е само булшит серија :icon_lol:?
Па баба ми со мајка ми се преокупирани, и сакала нејќела ќе знаеш шо се дешавало, башка и пуста љубопитност, да видам шо чудо од дете ќе беше невестулчето со метак у чело

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Све почна со овие двајца.....

Ко помал памтам, ради оваа серија, ја и татко ми идевме кај комшијата за да гледаме Лига на Шампиони, а жена му и ќерка му идеа кај нас за да гледаат Касандра со мајка ми и сестра ми :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Епа отсега ако ни треба медицинска помош, првиот авион и дестинација Индија ќе го бараме докторот на Невестава :)
Joey's brain transplant :pos:
Колку хејт им удираа Friends на сапунициве :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Koга си мислев дека малата невестуљка е врвот на индиската филмска глупост,случајно ми текна на оваа сцена .. кои цареви се ова индијциве немогуче..

Ова бар е подносливо за гледање.Ех Сител,зошто не го прикажуваш ова?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Све почна со овие двајца.....

Ко помал памтам, ради оваа серија, ја и татко ми идевме кај комшијата за да гледаме Лига на Шампиони, а жена му и ќерка му идеа кај нас за да гледаат Касандра со мајка ми и сестра ми :pos:
Не баш, почна со Робинката Исаура ама после имаше добра пауза, се до Касандра :)

P.S.
Ќе заборавев, тројца се на сликата :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Е сте се фатиле сеа за метакот у глава, као демек во холивудските акции нема такви ствари, ќе го упука со .50бмг и пак ќе стане да му врати. :icon_lol: Се прави муабет за сценариото, ефектите, глумците и другите параметари за добра серија, инаку поверојатно е да се спасиш од куршум у глава него да има зомби апокалипса.

Kajgana Shop

На врв Bottom