Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кои дегени со ова, ја испаничиле цела држава.. :vozbud: Доаѓам од патека и се згазив од смеење кога прочитав се ова глупостиве! :D

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Што ли се нема да направат луѓево за слава, гледаност и пари. Вестите на оваа телевизија понекогаш ги гледав токму поради оваа спикерка. Сега дефинитивно скроз сменав мислење. Штом била толку глупава да прифати ваква глупост да презентира, не е вредна да ми одзема време повеќе. Срам да им е, говеда неписмени без осет!!!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Еве од каде добиле инспирација

Турска верзија на рекламата за серијата

Ф

ФилипМакедон

Гостин
Мене ме чуди што толку народот придава важност на едни вести...после толку лажни информации што ни ги пласираа последнава деценија,не заслужуваат ни да ги гледаме...во последен период сум во состојба и телевизорот да го фрлам низ прозорот од нив,но ептем да не го пропуштам Европското првенство...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Во последно време МК телевизији не гледам ( само МТВ ради Европско), од ова што видов и слушнав и натаму планирам да ги бојкотирам на неопределено време!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Си го имаат Канал 5 со оваквиве најави. Ова ме потсеќа на Миленко коа се убаци дека Грција ја нападнала Македонија :pos:
Се убив од барање не можам да го најдам клипот на youtube. :mad:

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
овоа ко на еднооки „Луѓе работава е страшна има место за паника затоа паничете!!!“ хахах гзови хаха

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Да се затвори телевизијата, Стојменов кодошот да се пикне у затвор, Миленко да се ожени со Тања.

Kajgana Shop

На врв Bottom