Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Кои дегени со ова, ја испаничиле цела држава.. :vozbud: Доаѓам од патека и се згазив од смеење кога прочитав се ова глупостиве! :D

gotsf.gif

Што ли се нема да направат луѓево за слава, гледаност и пари. Вестите на оваа телевизија понекогаш ги гледав токму поради оваа спикерка. Сега дефинитивно скроз сменав мислење. Штом била толку глупава да прифати ваква глупост да презентира, не е вредна да ми одзема време повеќе. Срам да им е, говеда неписмени без осет!!!

Еве од каде добиле инспирација

Турска верзија на рекламата за серијата

Мене ме чуди што толку народот придава важност на едни вести...после толку лажни информации што ни ги пласираа последнава деценија,не заслужуваат ни да ги гледаме...во последен период сум во состојба и телевизорот да го фрлам низ прозорот од нив,но ептем да не го пропуштам Европското првенство...

Во последно време МК телевизији не гледам ( само МТВ ради Европско), од ова што видов и слушнав и натаму планирам да ги бојкотирам на неопределено време!

Си го имаат Канал 5 со оваквиве најави. Ова ме потсеќа на Миленко коа се убаци дека Грција ја нападнала Македонија :pos:
Се убив од барање не можам да го најдам клипот на youtube. :mad:

овоа ко на еднооки „Луѓе работава е страшна има место за паника затоа паничете!!!“ хахах гзови хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom