Трпе и Трпана

• Креатор на темата InF3cTeD
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.084
Трпе му вели на синот:
- Сине, не трчај по секоја сукња. Во Шкотска сме.

H

HITCH

Гостин
Си биле Трпе и Трпана и Трпана секогаш го тепала и му наредувала на Трпе. Една вечер доаѓа Трпе камен пијан и Трпана го видела и почнала да го брка со сукалото низ куќа и Трпе се скрил под маса и таа почнала да му вика:
- Излези бе се да ти ебам!!
А Трпе и вели:
- Е не излегувам, да се види еднаш кој е маж во куќата!

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:
- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една желба.
- Ја сакам со Трпе да патуваме на некое егзотично место - рекла Трапана. И веднаш во рацете и се појавиле две авионски карти.
Дошло ред на Трпе.
- Знаеш што, стварно моментов е многу романтичен, ама ваква шанса не се пропушта, јас сакам да имам жена 30 години помлада, извини срцка!
И тогаш добрата вила го направила Трпе 90 - годишник.
Наравучение: Добрата вила сепак е женско!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:
- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една желба.
- Ја сакам со Трпе да патуваме на некое егзотично место - рекла Трапана. И веднаш во рацете и се појавиле две авионски карти.
Дошло ред на Трпе.
- Знаеш што, стварно моментов е многу романтичен, ама ваква шанса не се пропушта, јас сакам да имам жена 30 години помлада, извини срцка!
И тогаш добрата вила го направила Трпе 90 - годишник.
Наравучение: Добрата вила сепак е женско!

ААААААААААААААААА ЅВЕР !!!!!!!!!!!!!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.084
Трпе оди накај дома доцна во ноќта, а Трпана луто го чека пред врата и му се дере:
- Како не ти е срам волку касно да се враќаш дома?!
А Трпе на тоа одговара:
- А кој рече дека се враќам? Дојдов да ја земам гитарата.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
- Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
- И, што и кажа?
- „Добро, бе добро... тогаш купи“!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кога Трпе за прв пат забележал дека пенисот започнал да му расте нагло и дека ерекцијата му трае подолго, бил воодушевен, а и неговата жена не останала рамнодушна. Но, после неколку недели, неговиот пенис достигнал 50cm. Трпе почнал да се загрижува. Имал проблеми со облекувањето, а и со одењето. Така, тој и жена му се одлучиле да посетат уролог.
После првиот преглед, докторот им објаснил дека Трпе заболел од реткиот „магарешки синдром“ и дека може да се среди само со корективна хирургија.
А, докторе, колку долго ќе треба после операцијата да оди со штаки? – прашала жената нервозно.
- Со штаки? Зошто би му требале штаки? – и одговорил изненадениот доктор.
- Па, продолжила жената ладнокрвно, ќе му ги продолжите нозете, зарем не?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
На прв судар Трпе и Трпана ...Трпе сака да се покаже и и вика на Трпана ...меѓу другото јас сум и видовит.
Е како не видовит- Трпана
Еве ке ти докажам ,за 2 минути ке се удрат две коли на расрсницава...и стварно судар..
Може ли да ме научиш и мене да бидам видовита ??? ...те молам...- Трпана
Абе можам ама не е згодно сега само што се запознавме...а и ке потрае ...
Нема врска ,ај те молам - Трпана
Добро тогаш..дојди со мене...идат позади првата грмушка до едно дрво....
Фати се за дрвото и соблечи ги гаките...и вика Трпе
Се фатила Трпана почнала да се соблекува и едно време и текнало...ееееј па ти сакаш да ме натртиш...
Ете гледаш ,ти одма стана видовита..

--- надополнето ---

После секс Трпана му вика на Трпе ...
Ако останам сега трудна како ке го крстиме детето ???
Трпе го вади шпиунски куртонот ,го врзува во чвор ,и го фрла низ прозор...и и вика...ако се извлече сега од таму ке го крстиме Дејвид Коперфилд

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Трпе се фали на другарите:

- Дечки, конечно го одвикнав син ми од грицкање нокти!

- Е како бе Трпе? - го прашале тие.

- Едноставно... му ги искршив забите.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Малиот Трпе седи на час во училиште. Наставникот ги прашува децата што е тоа што им мириса убаво. Децата одговараат: ружи, парфем, слатки, шумата, слаткото на баба...
Наставникот вели: Така е деца и се врти кон малиот Трпе, па го прашува. „Што ти мириса тебе убаво Tрпе?“
Трпе без двоумење вели: „Пи*ка!“

Наставникот се налутил и нервозно го избркал Трпе од час со порака наредниот ден да дојде на разговор со татко му.
Следниот ден доаѓа Трпе на училиште без татко му и професорот го прашува: „Каде е татко ти?“

Малиот Трпе му одговорил: „Тато ми рече на кој не му мириса пи*ка убаво, тој е пе*ер, а он не разговара со пе*ери.“

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште. Доаѓа Трпе, седнува до нив, се раскомотува и ги соблекува чевлите. Гркот до прозорецот вели:

- Мислам дека ќе одам по кока-кола.

На тоа Трпе му вели: - Братче, да не се провлекуваш, јас ќе ти донесам.

И додека бил отсутен, едниот Грк му плукнал во чевелот. По пет минути, истата сцена, само со вториот Грк и со другиот чевел. Слетува авионот, а Трпе ги облекува чевлите, се намуртува и вели:

- До кога, бре, оваа омраза, нетрпеливост, плукање во чевлите, мочање во кока-кола.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Трпе и Трпана одат на доктор и Трпе му вика:
- Докторе, кога се сексаме со Трпана, првиот пат ми е многу ладно, а вториот пат дури и се потам.
Докторот се врти накај Трпана и ја прашува:
- Вистина ли е ова?
- Па вистина е докторе, првиот пат се сексаме во Јануари, а вториот пат во Август.

P

PewDiePie

Гостин
Цветко го прашува Трпе:
- Што би направил ако Трпана ја нападне мечка?
- Не би се мешал, сам ја нападнал, сам нека се брани.

H

HITCH

Гостин
Се сексаат Трпе и Трпана и во еден момент Трпе, на врв на екстаза, се вкопува во место. Трпана чека, чека, и едно време му вика:
- Абе ајде, што застана?
- Ќути Трпано, финтава е од интернет порничи. Се вика „buffering“.

Се враќа Трпе од работа целиот попален, ја носи Трпана во кревет и почнува да ја секса. А оваа гајле нема.
- Аман бе Трпано кој курац ти е денес!?
- Трети!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Отишол Трпе на лекар и почнал да се жали од тоа дека има многу деца.
Тогаш лекарот му кажал:
- Трпе јас мислам дека е време ти да си земеш кондоми.
После неколку месеци пак доаѓа Трпе и пак му вели на докторот дека жена му е трудна.
- Добро бе Трпе, па како ги користеше кондомите?
- Епа како бе докторе пред секој секс голтав по еден!

Kajgana Shop

На врв Bottom