Се сексаат Трпе и Трпана и во еден момент Трпе, на врв на екстаза, се вкопува во место. Трпана чека, чека, и едно време му вика:
- Абе ајде, што застана?-
Ќути Трпано, финтава е од интернет порничи. Се вика „buffering“.
Во школо наставничката ги прашала децата што ќе направат кога ќе пораснат. И малиот Трпе рекол:
- Наставничке, јас ќе бидам првиот човек што ќе се качи на сонцето.
- Ама Трпе тоа не е можно, ќе ти биде прежешко.
- Епа затоа ќе одам навечер, кога ќе биде поладно.
Отишле Трпе и Трпана во бутик да си купи Трпана нешто ново за Нова година. Одбрала Трпана некој минич и отишла во гардероба да го проба:
- Па Трпе кажи како ми стои?
- Ма ајде на ништо не личи, газот ти е ко
комбајн.
Трпана ептен се разочарала, се пресоблекла и си отишле дома. Вечерта Трпе ја прашал Трпана:
- Трпано, ај кога ќе си легнеме сакаш малку да се погалиме?
- Како да не, да не мислиш да го палам комбајнот само заради еден клас пченка.
Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
- Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
- И, што и кажа?
- “Добро, тогаш купи”!
Учителката о прашува Трпе:
- Кој го напиша "Војна и Мир"?
- Не знам учителке, не сум јас.
- Оваа лута му пишува единица, оди кај директорот да му се пожали.
- Замислете оној Трпе го прашувам кој го напишал "Војна и мир", а тој ми вели дека не е тој.
- Е добро де, можеби стварно не е тој!
Си доаѓа пијан доцна навечер Трпе и од еднаш се слуша силно „БУМ“. Трпана срипува од сон и прашува:
- Трпе, што е тоа што падна?
- Капутот. ...
- Па, како толку силно тропна?
- Па, јас бев во него...
Докторот му вика на Трпе дека треба жената три пати неделно да добива секс, понеделник, среда, и петок. - Добро, во понеделник и среда ќе ви ја носам, а во петок ќе мора сама да си доаѓа
Влегол Трпе дома и во спалната ја гледа Трпана со некој Мексиканец и се развикува:
- Што е ова бре, што правиш ти овде?
- Карамба – одговорил Мексиканецот.
Седи Трпе во кафиќ, и се фали на другар му.
- Ги гледаш ова жениве околу нас, е сите ги имам поминато.
Тогаш се јавува една девојка:
- Е мене ме немаш поминато!
- Е да, по селата уште не сум почнал!
Наставничката го прашува малиот Трпе:
-Што треба да се јаде пред спиење?
-Бибер.
-Како бибер?
-Па мојот татко на мајками секоја вечер и вика:Срце дај да ти го забиберам за подобро да спиеш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.