Тркало на среќата

Е

експерт

Гостин
И зајчето треба да го "сменат". Се ежам од него...

И...дали некој знае, дали е врзано за тоа кружната платформа кај тркалото или онака (заради недостаток на иницијатива или друго) само си стои тука?
ednas dac rece da go zgotvat za jadenje.
Mnogu e pointeresno so igor

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
многу матуф е овој Игор :pos2:

и зајчето Дуле не е Дуле туку е Милена (си го смена полот) :pos2:

инаку Натали обожавам да ја гледам (секси Натали)

ДАВАЈ НАТАЛИ
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Игор го заживеа квизов. Стварно е дебилски квизот како концепт, ама со Игор како водител ми е интересен. Е вакви квизови треба да води, а не пирамиди, куферчиња глупости. Дац има чуден смисол за хумор кој не е разбирлив за секого. Ама Џамбазов е Џамбазов. Секоја чест.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Утре Тркалото ќе го врти баба Ратка од селоТрооло :vozbud:

Е

експерт

Гостин
А зошто на крајот не ги отвораат пликовите да се види дали навистина ја имаат ставено колата?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
А зошто на крајот не ги отвораат пликовите да се види дали навистина ја имаат ставено колата?
toa ke ostane vecna misterija bidejki mozno e site plikovi da ja imaat istata dobivka od na pr. 10 000 den. elektricni aparati od a1:pos2::pos2::pos2:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
да не знаете како и е целото име и презиме на таа женската (лили) со беше гостинка во четвроткот??
знам дека беше дел и од ба ба бум,ама не можам да најдам како се вика и презива а ме интересира!!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Ха, не ми се верува, овие од А1 викнале еден грк да игра. Ама како го зафркна Игор- грков кога погодуваше буква вика М- а Игор го прашува - М како МАКЕДОНИЈА? lll

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ха, не ми се верува, овие од А1 викнале еден грк да игра. Ама како го зафркна Игор- грков кога погодуваше буква вика М- а Игор го прашува - М како МАКЕДОНИЈА? lll
Го знам типот (Гркот) и навистина ја сака Македонија. Зборува на македонски со жена му, со гостите во таверната кај него, а и многу е пријатен.

Сега, му пуштаат водичка нашиве зошто е Грк, разбирливо. :)

А Игор, мора нешто да спомне, таков си е. :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
не ја глеав емисијата али ако не игор кој друг ке му се покака на гркон а и на бугарите ... само ми текнува дека пред мн години во бугарија у емисија на славеј трифунов ... шо му напраи алал да му е ... нема повеке шо да се праи муабет ... го отвори !

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
се’ може да помине, ама баба Ратка бе:pos: наместо Жан Клод Ван Дам, таа вика Жарко :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom