Тркало на среќата

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
И зајчето треба да го "сменат". Се ежам од него...

И...дали некој знае, дали е врзано за тоа кружната платформа кај тркалото или онака (заради недостаток на иницијатива или друго) само си стои тука?

ednas dac rece da go zgotvat za jadenje.
Mnogu e pointeresno so igor

многу матуф е овој Игор :pos2:

и зајчето Дуле не е Дуле туку е Милена (си го смена полот) :pos2:

инаку Натали обожавам да ја гледам (секси Натали)

ДАВАЈ НАТАЛИ
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Игор го заживеа квизов. Стварно е дебилски квизот како концепт, ама со Игор како водител ми е интересен. Е вакви квизови треба да води, а не пирамиди, куферчиња глупости. Дац има чуден смисол за хумор кој не е разбирлив за секого. Ама Џамбазов е Џамбазов. Секоја чест.

Утре Тркалото ќе го врти баба Ратка од селоТрооло :vozbud:

А зошто на крајот не ги отвораат пликовите да се види дали навистина ја имаат ставено колата?

А зошто на крајот не ги отвораат пликовите да се види дали навистина ја имаат ставено колата?
toa ke ostane vecna misterija bidejki mozno e site plikovi da ja imaat istata dobivka od na pr. 10 000 den. elektricni aparati od a1:pos2::pos2::pos2:

да не знаете како и е целото име и презиме на таа женската (лили) со беше гостинка во четвроткот??
знам дека беше дел и од ба ба бум,ама не можам да најдам како се вика и презива а ме интересира!!

Ха, не ми се верува, овие од А1 викнале еден грк да игра. Ама како го зафркна Игор- грков кога погодуваше буква вика М- а Игор го прашува - М како МАКЕДОНИЈА? lll

Ха, не ми се верува, овие од А1 викнале еден грк да игра. Ама како го зафркна Игор- грков кога погодуваше буква вика М- а Игор го прашува - М како МАКЕДОНИЈА? lll

Го знам типот (Гркот) и навистина ја сака Македонија. Зборува на македонски со жена му, со гостите во таверната кај него, а и многу е пријатен.

Сега, му пуштаат водичка нашиве зошто е Грк, разбирливо. :)

А Игор, мора нешто да спомне, таков си е. :)

не ја глеав емисијата али ако не игор кој друг ке му се покака на гркон а и на бугарите ... само ми текнува дека пред мн години во бугарија у емисија на славеј трифунов ... шо му напраи алал да му е ... нема повеке шо да се праи муабет ... го отвори !

се’ може да помине, ама баба Ратка бе:pos: наместо Жан Клод Ван Дам, таа вика Жарко :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom